Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Csizmát az Euromotortól!

- 2018.03.09.

Az EuroMotor által forgalmazott közel két évtizedes múlttal rendelkező TCX szinte összes motoros lábbelije rendelkezik CE tanúsítvánnyal. A cég csak motoros lábbeliket gyárt, fő profilja kifejezetten ezek gyártása, ezért kompromisszumok nélkül dob piacra. A minőséget mi sem igazolja jobban, mint hogy gyári beszállítója a BMW-nek és DUCATI-nak.

Minden stílusra (sport, túra, túraenduro, café racer, chopper, cruiser, krossz, női, város/scooter,) megvan a tökéletes termék palettája.

Összeállítottunk egy kis válogatást az alábbi kategóriákból, ráadásul most 10-30% kedvezménnyel lehet a tiéd, amennyiben erre a hírlevélre hivatkozol az EuroMotor üzletében!

  • Café racer bakancs: X-GARAGE 30%

 7301_x_garage_vintage_brown.jpg

Az X-Garage a TCX CE minősítésű motoros cipője. A cipő felső része full grain bőrből készült, a belseje lélegző kivitelezésű. A viselő biztonságát orr-, és sarokvédő szolgálja. A talpbetéte anatómiailag formázott és kivehető. Talpa extra vékony EVA összetevős.

  • Cruiser csizma: HERITAGE RETRO 20%

 7097_heritage_retro_vintage_brown.jpg

A Heritage retro a TCX CE minősítésű túracsizmája, A csizma full grain vintage bőrből készült, állítható csattokkal az oldalán, belseje teljesen vízálló. A viselő biztonságáról a orr-és sarokvédő gondoskodik. Talpbetéte anatómiailag formázott és kivehető. Talpa gumis, nagy kopásállóságú és a desing miatt vintage kinézetet párosítottak hozzá.

 

  • Városi cipő: STREET ACE WP 10%
9401w_street_ace_coffe_brown.jpg

A Street Ace WP a TCX városi motoroscipője. Felső része full grain bőr és hasított bőr kombinációja. Belső része teljesen vízálló. Bokájánál, orránál, valamint a sarkánál protektoros megerősítések találhatóak. A cipő fűző segítségével zárható. Az anatómiai szempontok figyelembevételével készített talpbetét cserélhető. Talpa, gumis és magas kopásállóságú.

 

  • Adventure csizma: DRIFTER WP 10%
7160w_drifter_wp_brown.jpg

A Drifter a TCX CE minősítésű túraenduro csizmája. A csizma vintage bőrből készült, első és hátsó részén mikroszálas párnázottságával növeli a komfortérzetet, belseje teljesen vízálló. A viselő biztonságáról a poliuratán sípcsont-, boka-, és bőr váltóvédő gondoskodik. 3 állítható alumínium csattal zárható, valamint ergonómiai desingnnal rendelkezik. Talp kiváló tapadásának köszönhetően minden talajon kiválóan helytáll.


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...