Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Metálhipnózis és féktelen szabadság

- 2018.06.13.

Az északi partot elárasztották a vasparipák, teljesült egy családapa álma, egyszerre dobbantak meg a rockrajongó szívek, amikor felhangzottak a Metallica dalai négy cselló tolmácsolásában – mozgalmas nappal, számos meglepetéssel és felemelő pillanattal zárult a 19. Open Road Fest. Nézzük a legeket!

orf_felvonulas_1.jpg

A legfelemelőbb pillanat

Ismét bebizonyosodott, hogy a kemény motorosokat semmi sem tántoríthatja el, ha meg akarják mutatni magukat. Szombat reggel a kedvezőtlen időjárás ellenére is több ezer járgány özönlötte el a balatoni utakat. A legtöbben motorral vettek részt a felvonuláson, de akadtak robogók és különböző négykerekű járgányok is. Egy azonban közös volt: a féktelen szabadság és összetartozás érzése.

orf_felvonulas_2.jpg

A leghúzósabb pillanatok

Magyar nyelvtudásukat, első Metallica feldolgozásuk történetét és néhány fiatalkori sztorit is megvillantottak a csellómágusok. Az Apocalyptica hamar belakta a színpadot és pillanatok alatt metálhipnózisba sodorta a közönséget. A finnek ezúttal Metallica feldolgozásokkal készült, de a ráadásban egy igazi motoros himnusszal, az AC/DC Thunderstruckkal is meglepték a közönséget.

orf_apocalyptica.jpg

A legboldogabb családapa

Gazdára talált a fesztivál nyereményjátékának fődíja is. Miklós Zoltán kisfiával a nyakában szaladt fel a színpadra és óriási örömüvöltéssel köszönte meg a Street Rodot. A győztes és várandós felesége percekig nem hittek el, hogy a család egy Harley-val bővül, de biztosítottak mindenkit, hogy a gépcsoda jóhelyre került – ezen nevelődik majd a jövő generációja.

orf_nyeremenymotor.jpg

A legújabb alsóörsi lakos

1 jó ötlet, 2 ügyes kéz, 20 óra megfeszített munka – Gáborecz István ígéretéhez híven elkészítette a tavalyi fesztiválon kifaragott Fat Boy lovasát, a végeredmény pedig komoly hasonlóságot mutat a valósággal. „Óriási megtiszteltetés, hogy István engem alkotott újra fából, és külön köszönet, hogy teljesítette a kívánságomat és megfiatalított. Természetesen a lovas és a paripa együtt jár, így az új alkotás is Alsóörs városának ajándékozzuk, köszönetképpen a sok éves, sikeres együttműködésért” – mondta el Dobai Attila, az Open Road Fest tulajdonosa, aki abban a nem mindennapi helyzetben van, hogy már életben kiállítják a szobrát.

orf_szoboratadas.jpg

A legextrémebb aszfaltbetyárok

Nincs Open Road Fest nap motoros kaszkadőrök nélkül. Ezúttal Angyal Zoli kápráztatta el a közönséget és égetett el több szett gumit. Tőle a hazai erősemberek vették át a stafétát, akik kamionhúzásban mérkőztek meg egymással.  S, hogy mi visz rá valakit arra, hogy több tonnás gépszörnyekkel birkózzon? „Mindenki Schwarzenegger akar lenni, így body-zni kezd. Aztán rájön, hogy nem szeret éhezni, és a kockahas elérése helyett inkább szivatós feladatokban fitogtatjuk az erőnket” – vallják a srácok.

orf_angyal_zoltan.jpg

Az izgalmas főpróba után a szervezők és fesztiválozók már most a 20. jubileumi Open Road Festre készülnek, amely a tervek szerint még mozgalmasabb, még pörgősebb és még vadabb lesz, mint valaha.

Open Road Fest – Feel the freedom


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...