Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7276 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


17. Nemzetközi Amerikai Autó Fesztivál

- 2018.08.13.

Csillogó krómok, szemet gyönyörködtető formák, bivaly erős motorok és V8 szimfónia. Az amerikai autós sereg immáron 17. alkalommal vette be magát a Monostori erődbe. A 4 napig tartó hadgyakorlat során a cél a totális szabadság megélése volt. Fegyverük a lóerőktől duzzadó járművek, a gumifüst, a motordübörgés és a rock and roll. 

naaf_07.jpg

Az előőrs letáborozott, már a 0. napon több száz amerikai autó gördült be a Monostori erődbe, de a fesztivál még csak most kezdődik, várhatóan 1500 tengerentúli járgány csodálható majd meg. Szép számmal érkeztek lengyel, osztrák, cseh és szlovák csapatok, a veterán Chevrolet, Buick, Cadillac és Lincoln szépségek mellett pulzusemelő izomautók, főként Pontiac és Mustang verdákon legeltethettük szemeinket.

naaf_02.jpg

A fesztivál egyik különlegessége a bejáratnál kiállított veterán amerikai tűzoltóautó volt, amely Németországból érkezett Komáromba, hogy bepillantást nyerhessünk a 70-es évekbeli lánglovagok életébe.

naaf_01.jpg

A díszszemle során kihagyhatatlan volt a gumifüst versenyt, a Low Rider Show-t, de a Big Foot szörnyetegek is akcióba lendültek a hétvégén. A két gigászi szörnyeteg mellett négylábú nehézsúlyú hadtest is érkezett, az élő Bika Rodeó Közép-Európa Bajnokság lélegzetelállító pillanatokat tartogatott.

naaf_05.jpg

A kantinban finom étkek és italok fogyaszthatók, az egész napos benzingőzzel átitatott pörgést rockabilly és rock and roll bulikkal koronázták meg, pénteken Mystery Gang, szombaton Nagy Feró és a Beatrice koncertjén élhették át az amerikai életérzést a zene hullámhosszán.

 

További info: http://usacar.hu/

 

 

 Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...