Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Vörös és fekete - Wild 273

- 2018.08.24.

"Jani életét a vörös és a fekete színek meghatározó design-elemként kísérik végig. Üzleti életében, környeztében, autójában és – most, hogy elkészült a baggere – a motorjában is.

img_7033.jpg

Mindig is különleges lehetőség volt számunkra, ha egy stílusában hasonló autót és motort egyszerre mutathattunk meg az olvasóinknak. E számunkban a kettő- és a négykerekű járművek egymásnak kissé ikertestvérei, sok tényezőben hasonlatosak. Színük, formájuk, vonalvezetésük, megmunkálásuk azonnal érzékeltetik, hogy egy istállóból származnak. 

Janinak volt motoros előélete: 650-es Drag Star-ral, aztán softail-lel is motorozott, így nem volt meglepetés az elképzelés.

Most tehát megvolt a terv, és rövid idő múlva kialakult a koncepció… na meg persze az alapnak kiválasztott Road King is. A cél a bagger stílus volt, de az autóhoz illeszkedő, retró irányvonalban, hogy kissé ikertesó jellegű legyen a végeredmény.

És elindult az építkezés.

Természetesen a Gigamachine-é lett a kiválasztott alkotó stáb. Csaba, a Gigamachine vezetője és Jani között az első megbeszélések alapján úgy tűnt, hogy talán néhány hónap alatt létrehozható a projekt. Az első nekilendülésre viszont kiderült, hogy sokkal magasabbak a minőségi igények, minthogy el lehessen hamarkodni a kivitelezést. A júliusi kezdés után a reálisan belőtt cél a februári EMAT lett, ahol a motornak meg is kellett volna mérettetnie.

(Kicsit előreszaladunk, és jelezzük, hogy az EMAT – mint tudjátok – sajnos a Budapest Motor Fesztivál hibájából idén elmaradt. Így viszont jött némi lélegzetvétel, és még egy lapát a minőségre. Az átadás végül is június lett, de a képeket nézve, megérte nem kapkodni.)"

A teljes cikkért keresd a Wild magazin augusztusi számát az újságosoknál!


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...