Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Megjelent a Wild magazin legújabb, 275. száma!

- 2018.10.19.

E havi számunkban mutatjuk be nektek a magyar motorépítés történelmének eddigi legnagyobb sikerét, a VB bronzérmes Speedster King-et, Orkonyi Károly mesterművét. A motor egy Robur teherautó felhasználásával épült (!). 

Természetesen a Motorépítő Világbajnokság többi győztes motorját is láthatjátok az októberi Wild Magazinban.

275_wild_1.jpg

Ízelítő a tartalomból:

Motorépítő világbajnokság

Illetve, „A” motorépítő világbajnokság, hiszen Orkonyi Károly szédületes sikere miatt a 2018-as eseményeket talán még az unokáink is megkülönböztetett figyelemmel fogják emlegetni.

 

A jövő elkezdődött

A Thunderbike építése bebizonyítja, hogy – a H-D teljesen új vázának és motorjának ellenére – a régi stílusok fenntarthatók, életben tarthatók, és kissé még újra is gondolhatók.

bike_1_0027.jpg

A bronzérmes

Hatalmas megtiszteltetés számunkra, hogy itthon mi mutathatjuk be Nektek elsőként a magyar motorépítés történelmének eddigi legnagyobb nemzetközi sikerét, a Speedster King-et.  

 2018_vb_3.jpg

Építésből jeles!

A Most Generáció tagjai az „öreges” Santa Pod-ra már csak legyintenek, számukra a Glemseck 101 az etalon. Nekik kedveskedünk e harapós holland Honda bemutatásával.

 1.jpg

Dilis óriás

Azt már most eláruljuk, hogy a címben az „óriás” az osztrák műhely nevére (Titan) utal, de annak megértéséhez, hogy miért lett ez a motor valóban „dilis”, sajnos el kell olvasnotok a cikket.

 _mik1456.jpg

Két keréknél inkább több

Közép-Európa legnagyobb oldalkocsis találkozóját immár ötödik éve rendezik Kiskunfélegyházán, és a háromkerekű közösség igazán különleges módon ünnepelte meg a jubileumot.  

oldalkocsis_2018_08_11_017.jpg


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...