Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7276 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Megjelent a Wild magazin legújabb, 277. száma!

- 2018.12.07.

Decemberben bennünk van az X, Vastag Csaba és motorja képviseletében! 

277_wild_1.jpg

Ízelítő a tartalomból:

Bumm a fejbe!

Most is bemutatunk egy ind építőt, mert úgy tűnik, hogy – hála az ottani őrült mestereknek – Indonézia hamarosan olyan szintre emelkedik majd custom körökben, mint azt nemrég Japán tette.

 3.jpg

Café a napfény városából

Jani orvostanhallgató, a szűkös keret miatt nem gondolt kiállítás-szintű építésre, és a Lowlander Cycles nem is épített a Guzzi-ból álom motort. De egy olyat igen, amit sokan mcSasolnak az utcán!

 img_3218.jpg

Andika háttere

Vajon mi állhat az indonéz custom forradalom hátterében? És mi köze van mindehhez a Metallica-nak? És mi történik, ha megnyomom ezt a rózsaszínű gombocskát itt a műszerfalon?

 4.jpg    

Vastag bobber

Oszoljanak kérem, nincs itt semmi látnivaló! Mindössze annyi történt, hogy Csaba épített Csabának egy motort, és a fotózásra érkezett Dóri ridiküljéből véletlenül előkerült egy mikrofon. 

 277_facebook_kep.jpg

Álomkergető

Ha tizenévesen hajszol elérhetetlen álmokat valaki, abban mosolyogtató gyermeki báj van. Ám annak a dream team-nek a tagjai, akik ezt a lázadó angyalt átépítették, már nem gyerekek. Ez pedig baj.

 1.jpg

Yamaha vízió

Zoli agyában nem a durva átfaragás jelent meg, amikor felkérést kapott a műre. Inkább egy olyan alakítás, ami nagyban megváltoztatja a hangulatot, mégsem igényel brutális fűrészelést.

 dsc07472.jpg


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...