Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Elementáris túraélménnyel csábít az új Electra Glide Standard

- 2019.03.08.

A Harley-Davidson Grand American Touring modellek által inspirált, erőtől duzzadó Milwaukee-Eight 107 motorblokk hajtotta új Electra Glide Standard nyers, csontig hatoló túraélményt kínál.

egs_02.jpg

Az ízig-vérig túramotorosok számára tervezett modell minden tekintetben képes kiszakítani tulajdonosát a mindennapok taposómalmából. A lecsupaszított lényegre törekvő minimalista szemléletmód egy olyan motorkerékpárt eredményezett, amely tökéletes harmóniában adja át az út élményét.

Olyan alapvető Harley stíluselemeket tartalmaz, mint a legendás denevérszárny fejidom, standard oldaldobozok és öntött alumínium kerekek. A legnagyobb hatású dizájn-területeket króm-hangsúlyokkal látták el, némi polírozott szelep-, vezérműtengely- és kuplungfedelekkel fűszerezték, és kiváló minőségű koromfekete alkatrészekkel vegyítették – a hagyományos elemek és a modern trendek metszéspontjában.

Az Electra Standard lecsupaszított lényegének megragadása érdekében a Harley-Davidson túra-család legegyszerűbb, legidőtállóbb és legsarkalatosabb fényezés-stílusaiból válogattunk. A szelep-, vezérműtengely- és kuplungfedeleket krómmal hangsúlyoztuk, kiemelve a blokk V-Twin-alakját. Továbbá ezek a részek némi nosztalgikus érzést is meghívnak, így egészen a legelső Electra Glide-ig kidomborodik a modell vérvonala.”” - fejtette ki Brad Richards, a Harley-Davidson stílusért és dizájnért felelős alelnöke.

egs_03.jpg

A motoros számára kompromisszum nélküli vegytiszta túraélményt nyújtó modellt a H-D Touring családjának legmodernebb motorozási és vezetési technológiájával látták el, mint például az alapfelszerelésnek tekintett elektronikus tempomat, kézzel állítható emulziós hátsó lengéscsillapítók, 49mm-es első villák kettős szabályozószelepes felfüggesztéssel, valamint Reflex integrált Brembo fékek ABS-el.

Szíve a Milwaukee Eight 107 köbinches (1746 cm3) bikaerős motorblokk, amely elegáns, modern stílusjegyeivel tiszteleg a márka korábbi Big Twin erőforrásai előtt. Gyors reakcióképessége, nagyfokú húzóteljesítménye és a legendás Big Twin duruzsolás azt a teljesítményt és motorozási élményt biztosítja, amelyet a motorosok világszerte elvárnak.

A modellt Vivid Black fényezéssel érhető el, ára 20 500 euro+Áfa. További információkat itt érhetőek el: h-dmediakit.com

 egs_01.jpg


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...