Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


SUZUKI Katana bemutató, Hungaroring helyett a Motor Show-n!

- 2019.05.03.

Most kaptuk a hírt, hogy a szombati Hungaroringen megrendezésre kerülő Suzuki & ORFK-OBB MOTOFEST 2019-es rendezvény, a várható rossz időjárás miatt elmarad. Így a régóta várt 2019-es Suzuki Katana hivatalos bemutatója a Motor Show Budapest kiállításon, a MOTORRAD standján lesz látható.

 59285683_2492300800802402_8433092921904857088_n.jpg

A hivatalos közlemény:

"A motorosok megfelelő képzése és képzettsége mellett a Motofest egyik kulcsfontosságú eleme a biztonság, valamint a családi programok szórakoztató lebonyolítása. A várhatóan drasztikus időjárás miatt az ORFK-OBB úgy döntött, hogy a kedvezőtlen időjárási viszonyok miatt, nem valósítható meg biztonságosan a május 4-ei Motofest rendezvény.

Az elkövetkező napok kiszámíthatatlan időjárása, pontosabban az érkező hidegfront nemcsak lehűlést hoz. A várható nagy mennyiségű csapadék záporok és zivatarok formájában hullhat le, valamint a hőmérséklet sem lesz ideális a biztonságos motorozáshoz. A lehetőségeket figyelembe véve, a Motofest várhatóan egy későbbi időpontban kerül megrendezésre. Ennek pontos időpontjáról még folynak az egyeztetések, amiről mindenki időben értesülhet.

Az új időpontban változatlanul várjuk a korábban jelentkezett motorosokat is. Természetesen a kódkártyák élnek és ezek ugyanebben a formában érvényesek lesznek a későbbi időpontban megrendezésre kerülő Motofest eseményen, csupán a regisztrációkat indítjuk majd újra. A kiszámíthatatlan időjárás miatti időpontváltozás miatt megértésüket kérjük."


 

 


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...