Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Motor Show Budapest – a tavaszi motorkiállítás lezajlott

- 2019.05.07.

Show must go on!

img_1444.jpg

Kedves motorosok!

 

A Tüske Csarnok impozáns környezetében szerveztük meg a hétvégén az újragondolt tavaszi Motorkiállítást. Az inspirált bennünket, hogy egy ilyen csodálatos országban, mint Magyarország, nem történhet meg, hogy nincs egy átfogó motoros tavaszi seregszemle.

Sokan mellénk álltak, és sokan tettek azért, hogy színvonalas lehessen az esemény.

Ezúton is meg szeretnénk köszönni a márkakereskedőknek, kiállítóknak a bemutatott új modelleket és újdonságokat. Köszönjük a motorépítőknek a fantasztikus építéseket. Köszönjük a Rusty Rodders CC-nek, a Miss Pinup Hungary szépségversenynek, a Zodiac-nak, a Ticci divatbemutatónak, a hot rod autósoknak, a szolgáltatóknak, a kereskedőknek az igényes megjelenést.

img_1517.jpg

A 170 kiállító és versenyző mindegyikét persze szinte lehetetlen felsorolni, így a fentiek a teljesség igénye nélkül tekintendők.

A kiállítást megpróbáltuk egy általunk elképzelt ideális helyzetben létrehozni. Saját tapasztalataink, a látogatók, és a cégek igényei is motiváltak bennünket számos dologban. Így alakult ki az építési, kiállítási és bontási ütemterv, az ingyenes, közvetlen a csarnok mellett lévő mélygarázs lehetősége, a programok, és a tematika.

A rendezvény lezajlott, az időjárás viszont nem volt barátja a szabadtéri részre tervezett programjainknak, így azok nagyrésze, mint például az elektromos motorok tesztje nem tudott megtörténni.

img_1466.jpg

Alig néhány mindenre elszánt motoros érkezett motorral, de ettől a belső kiállítótér hangulata talán csak még kellemesebb lett.

Mindig hangsúlyozzuk, az igazi koronát a közönség emeli egy rendezvényre. Sokezren jöttek el, és éltek, lélegeztek együtt a hangulattal. A csarnokban volt, aki csak hosszasan gyönyörködött a lelátóról a járművekben, de volt, aki a színpad előtt táncolt.

Köszönjük a látogatóknak, hogy eljöttek, és részvételükkel segítették az eseményt.

A rendezvény honlapján, illetve a sajtóban rövidesen megjelenik minden információ a győztesekről.

 img_1435.jpg

Devils MC

www.motorshowbudapest.hu

 

 


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...