Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Egyre többen vásárolnak motort Magyarországon

- 2019.07.08.

Fokozódik a motorozás iránti vágy, amelyet az is jól mutat, hogy rendkívül jól fogynak az új kétkerekűek hazánkban. Az OMV a nyári szezonban kiemelt figyelmet fordít a motorosokra, ezért egy kifejezetten nekik szánt termékportfoliót vezet be töltőállomásain. A vállalat a kampány során együttműködik az első magyarországi, kimondottan motoros túrákat szervező Rhino Tours utazási irodával, akikkel közös fejlesztésben jelenítik meg túraötleteiket és javaslataikat Kanyarnapló néven.

 omv_motor_1.jpg

Lendületet kapott idén az új motorok magyarországi értékesítése. Az első félévben ugyanis itthon 2399 új kétkerekűt értékesítettek, ami 35 százalékos növekedés az elmúlt év ugyanezen időszakához képest – derül ki a Magyar Gépjárműimportőrök Egyesületének friss, július elején publikált számaiból.  Ehhez az is hozzá tartozik, hogy a szervezet erre az évre 3300 motorkerékpár értékesítését prognosztizálta, vagyis ennek háromnegyede már az első hat hónapban összejött.  Ez alapján aligha túlzás, hogy jó úton halad a hazai forgalmazás és fokozódik a motoros élet is.

omv_motor_2.jpg

A számok is arra utalnak, hogy teljes fordulatszámon pörög a motorosszezon, ami számos lehetőséget ígér a túramotorosok számára. Több napos túra lehetősége azonban még így sem fér bele mindenkinek. Sokaknak a munka utáni, vagy a hétvégék rövidebb gurulása marad. Éppen ezért szeretne az OMV figyelmet fordítani a motoros társadalom minden tagjára, s olyan szolgáltatásokat nyújtani számukra, amely a kétkerekű gépekkel érkezők lehető legszélesebb igényeit kielégíti. Így pedig egy-egy alkalomszerű, vagy hétvégi motorozás is maradandó élmény lehet.

omv_motor_3.jpg

Ennek egyik markáns eleme, hogy július közepétől a vállalat töltőállomásain már elérhető lesz a mintegy 100 éves múlttal rendelkező Caramba GmbH kifejezetten motorosoknak szánt termékportfoliója, amelynek része például a lánctisztító, a lánckenő spray, lakkápoló vagy a sisak- és plexitisztító. A német vállalatot az európai vegyipar leginnovatívabb cégei között tartják számon, amelynek előnyeit vásárlóik is élvezhetik, hiszen folyamatosan olyan korszerű és hatékony termékekkel jelennek meg, amelyek messze túlteljesítik a vonatkozó környezetvédelmi előírásokat. Az OMV ezzel a bővítéssel is azt szeretne biztosítani, hogy a motoros utazás mindennapos igényeihez szükséges eszközök is rendelkezésre álljanak a töltőállomásokon. A hosszabb-rövidebb utak előtt pedig az apró műszaki ellenőrzéshez szükséges eszközök, például keréknyomás-ellenőrzők mindig elérhetőek legyenek.

omv_motor_4.jpg

 „A számok alapján a motoros társadalom itthon is szélesedik, ami a turizmusra is hatással lehet, hiszen a túramotorozás az egyik legnépszerűbb műfaj ebben a szegmensben. Arra szeretnénk törekedni, hogy az úton lévők úgy gondoljanak az OMV töltőállomásaira, ahol a tankolás mellett felfrissülhetnek, pihenhetnek, találkozhatnak a többiekkel. Feltett szándék, hogy ez ne csak a kiemelt turisztikai régiókban legyen igaz, hanem általánosan, az ország minden pontján, ezért is mutatunk be olyan túrútvonalakat, melyek szinte az egész országot lefedik.” – mondta Kováts Botond, az OMV marketing menedzsere. 


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...