Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Építsd meg a Terminátor motorját!

- 2019.07.15.

A LEGO-Csoport ma jelentette meg legújabb LEGO® Creator Expert modelljét – egy Harley-Davidson® Fat Boy® modellt. A 1023 darabos modell teletárcsás kerekeket, könnycsepp formájú üzemanyagtartályt, beépített kilométerórát és kettős kipufogót tartalmaz.

lego_fat_boy_2.jpg

Az összeállított modell több mint 20 cm magas, 18 cm széles és 33 cm hosszú, és tulajdonosait számos mozgatható alkatrésszel is elkápráztatja. Pörgesd meg a hátsó kereket, és máris láthatod, ahogy a Milwaukee-Eight® motorblokk dugattyúi, valamint a kettős kipufogó életre keltnek. Forgasd el a kormányt, mozgasd meg a sebességváltót és a fékpedált, illetve pattintsd ki a támaszt a kényelmes parkoláshoz!

E legendás Milwaukee-i motorkerékpár a Harley-Davidsonnal közösen kifejlesztett, részleteiben is izgalmas LEGO-változata hűen adja vissza a valódi H-D Fat-Boy modell fényezését, kidolgozását, de még a díszítő elemeit is, ezzel ragadva meg annak szépségét.  A 2019-es Fat Boy modell Wicked Red fényezési mintáját visszaadó valódi sötétvörös–fekete színvilág és a mindkét oldalon látható Harley-Davidson® logó kiállítási darabbá emeli ezt a modellt, amely bármilyen otthon vagy iroda a motorozás feelingjét sugárzó díszítő elemévé válik.

lego_fat_boy_1.jpg

Ez a Lego-darabokból megelevenedő Harley-Davidson motorkerékpár hihetetlenül izgalmas”, mondta Mike Psiaki, a LEGO-Csoport vezető tervezője. „A modell hűen tükrözi a legendás motorkerékpár ikonikus formatervezését, a fejlett mérnöki precizitást és az apró részletek iránti elkötelezettséget, izgalmas összeépítési élményt. Ezzel egyedi gyűjtői darabot kínál a Harley-Davidson elkötelezett rajongói és a LEGO kedvelői számára egyaránt bármilyen korosztályról is legyen szó.”

A kereskedelmi indulás megünnepléseként a LEGO vezető építői egy életnagyságú motorkerékpár-modellt építettek, amelyet ezüstbevonatú alkatrészekkel, Wi-Fi-irányítású mozgatással, hang- és fényeffektekkel tettek teljessé, így keltve életre egy 6000 speciális LEGO építőelemet is tartalmazó Harley-Davidson® Fat Boy® modellt. Ez a kivételes építési folyamat 865 órát emésztett fel, 69 569 LEGO-darabból áll, és csak adott LEGO-boltokban illetve Harley-Davidson rendezvényeken kerül kiállításra a rajongók számára.

lego_fat_boy_3.jpg

„A Harley-Davidson számára hihetetlenül nagy élmény volt együttműködni a LEGO-Csoporttal – ismét egy olyan márkával kerültünk partneri kapcsolatba, amely nagy hangsúlyt fektet a kreativitásra és az önkifejezésre”, mondta Heather Malenshek, a Harley-Davidson marketingigazgatója. „Szeretnénk, ha a vásárlóinkat nem csak a végeredmény kápráztatná el, hanem maga az építési folyamat is izgalommal töltené el őket.

lego_fat_boy_4.jpg

A Harley-Davidson formatervezésének valósághű megragadásához fáradságos munka vezetett”, mondta Brad Richards, a Harley-Davidson stílusért és dizájnért felelős alelnöke. „Minden egyes csavart és alátétet megnéztünk a motorkerékpáron, minden kidolgozást és apró részletet megvizsgálunk. Az, hogy a LEGO csapatával tudtunk dolgozni ezen a projekten, lehetővé tette, hogy egy együttműködésen alapuló termékbe beletegyük a részletek iránti elkötelezettségünket, valamint hogy egy olyan márka előtt tisztelegjünk, amely a Harley-Davidsonnál sokunk képzeletét és kreativitását mozgatta meg már kora gyerekkorunktól kezdve, köztük az enyémet is.

A LEGO Creator Expert Harley-Davidson® Fat Boy® modellje kizárólag LEGO VIP tagok számára 2019. július 17-től kezdve közvetlenül a LEGO-boltokban, valamint a shopHYPERLINK "https://shop.lego.com/Harley-Davidson-Fat-Boy-10269".LEGO.com oldalon lesz megvásárolható, a széles közönség pedig 2019. augusztus 1. után juthat hozzá.

 lego_fat_boy_5.jpg


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...