Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Új modellek és technológiák 2020-ra a Harley-Davidsontól

- 2019.08.26.

Az új Harley-Davidson Low Rider® S erőteljes stílussal és mindent elsöprő teljesítménnyel bővíti a Harley-Davidson 2020-as modelljeinek sorát, amelynek része a teljesen elektromos meghajtású LiveWire™, valamint a mindent felülmúló háromkerekű modell, az új CVO™ Tri Glide® is. Szintén 2020-ban jelenik meg az új H-D™ Connect, amely egyes Harley-Davidson motorkerékpárok esetében használható előfizetéses mobiltelefonos összeköttetési szolgáltatás. Ezenkívül itt a Reflex™ Defensive Rider System (RDRS), amely a motorost kontrolláló technológiák egy új együttese kipörgésgátlóval és fejlett blokkolásgátló fékrendszerrel (ABS-el) rendelkező modellekhez.

A Harley-Davidson számos új modellt, felszerelést és tartozékot kínál a motorosok számára a 2020-as évre, amely mind annak a páratlan képességnek az eredménye, amely segítségével a stílus, a teljesítmény és a technológia olyan különleges elegyeit tudjuk létrehozni, amely a motorozási élményt életreszóló kalanddá varázsolja”, mondta Heather Malenshek, a Harley-Davidson vezető marketing tisztviselője.

Az új Low Rider S egyesíti a teljesítményt és a megjelenést

Az új Low Rider S motorkerékpár a teljesítményt helyezi az előtérbe, nagy hangsúlyt fektetve az erőre, a fürge menetdinamikára, valamint egyesíti a motoros fejlett technológiájú kontrollját a hagyományos Harley-Davidson karakterjegyekkel. A Softail váz magasfokú irányítását az erőteljes motorozásra hangolt kiváló minőségű felfüggesztési elemek és az izmos Milwaukee-Eight® 114 motorblokk teljesítménye teszik feledhetetlenné. A partmenti építési területről származó stílusjegyeket emelt kormány, mini fejidom, szólóülés és koromfekete fényezés képviselik.

low_rider_s_03.jpg

A Harley-Davidson LiveWire modell: egy merőben új motorozási élmény

A LiveWire egy vadonatúj, teljes mértékben elektromos meghajtású motorkerékpár; amelyet úgy terveztünk, hogy a motoros a technológia egy teljesen új szintjén található, a Harley-Davidson motorkerékpárok kimagasló küllemével és érzetével párosuló, gigateljesítményű motorozási élménnyel gazdagodjon. Tekintve, hogy a LiveWire motorkerékpárt a teljesen elektromos H-D™ Revelation™ motor áttétel nélküli nyomatéka hajtja, azonnali gyorsulásra képes mindössze a markolat elfordításával – nincs tengelykapcsoló, se sebességváltás. Az akár 158 km-es (98 mérföldes) egy töltéssel megtehető motorozási távolság mellett a teljesítményt a városi közlekedésre optimalizáltuk.**

livewire.jpg

**158 km-es / 98 mérföldes (kombinált) motorozási távolságtól. Az itt megadott megtehető kilométerszám-becslések a 134/2014. sz. WMTC VII. mellékletének 3.3 függeléke alapján egy teljesen feltöltött akkumulátortól elvárható teljesítménynél, meghatározott körülmények közötti üzemeltetésre vonatkoznak. A ténylegesen megtehető kilométerek a motorozási szokások, a környezeti időjárási, valamint a felszereltségi körülmények függvényében változhatnak. A jelzett távolság a kiválasztható legnagyobb teljesítménnyel és legkisebb újratermeléssel.

Új technológia

A H-D™ Connect szolgáltatás egy előfizetéses alapú mobiltelefonos összeköttetést biztosít meghatározott Harley modellek esetében, amely lehetővé teszi a motorosok számára, hogy motorjukkal a Harley-Davidson™ App* legújabb verzióját működtető okostelefon segítségével maradhassanak kommunikációban. A H-D Connect szolgáltatás lehetővé teszi a motorosok számára, hogy a motorkerékpárra távolról is rá tudjanak kapcsolódni és láthassák a járműre vonatkozó legfontosabb állapotinformációkat. Az alkalmazáson keresztül figyelmeztetéseket kaphatnak a jármű megpiszkálásáról vagy segítséget kaphatnak ellopott jármű esetén.

*A H-D™ Connect szolgáltatás nem minden országban kapható. A megrendelési lehetőségek folyamatosan bővülnek.

A Reflex™ Defensive Rider System (RDRS) a motorkerékpár teljesítménye és a gyorsulás, lassítás és fékezés során elérhető gumitapadás közötti kapcsolat megteremtésére tervezett, a legmodernebb vázkontrollt, fékkontrollt és meghajtáskontrollt alkalmazó technológiák új együttese. Az RDRS funkciói alapfeleszereltségnek számítanak a 2020-as LiveWire, Trike, CVO és valamennyi Touring modellen (kivéve az Electra Glide® Standard és Road King modellek esetében).

Új lehetőségek a Road Glide® Limited és Touring modelleknél

Az új Road Glide Limited modell 2020-ban a Road Glide Ultra helyébe lép, és új kiváló minőségű luxus túrafunkciókat kínál, mint például a festett halszálka mintázat, ragyogó fényezésű belső fejidomburkolat, fűtött markolatok, Slicer II Contrast Bright kerekek, valamint a tankon, az első és a hátsó sárvédőn található medálok. A Road Glide Limited hosszútávú motorozásra tervezett kétüléses túramotor jellegzetes aerodinamikát biztosító Road Glide cápaorrú fejidommal, hármas osztott áramlású szellőzővel, amely korlátozza a motorost érő sisak-turbulenciát. Az alapfelszerelésű Milwaukee-Eight 114 motorblokk sima, erős túramotor-teljesítményt biztosít, míg a kettős Daymaker® LED fényszórók kivételesen jó látási viszonyokat teremtenek éjszaka.

road_glide_limited_02.jpg

A kiváló minőségű Touring felfüggesztés könnyen állítható hátsó rugóstag előfeszítést kínál a sima, magabiztos motorozáshoz. Az ABS-el ellátott Reflex™ elektronikusan összehangolt fékek biztonságos fékezési teljesítményt tesznek lehetővé. A színes érintőképernyős Boom! Box™ GTS infotainment rendszer navigációs, kommunikációs és szórakoztatóelektronikai lehetőségek tárházát kínálja.

A 2020-as Ultra Limited és Road Glide Limited modellek új Black Finish opciója közvetlenül a gyárban kidolgozott vészjóslóan koromfekete kinézetet biztosít e modellek számára. A Black FInish csomag az alábbiakat tartalmazza: Slicer II öntött alumínium kerekek Gloss Black fényezéssel, üzemanyagtartály, első és hátsó sárhányó medál Gloss Black belsővel és Charcoal szegéllyel, Gloss Black porfesték-bevonatú hajtáslánc, borítások és kipufogó, valamint fekete Tour-Pak® csomagtartó-zsanérok, reteszek és rács, fekete konzol, lábtartók, kormány, mérőműszer-szegélygyűrűk, kézi kezelőszervek, tükrök és lábtartók, fekete LED Daymaker fényszóró, szegélygyűrű és LED ködlámpák (csak az Ultra Limited esetében), fekete teleszkóp alsó szár, villaborítások, bukócső és oldaltáska-védők.

 

A CVO modell: A Harley-Davidson stílus és dizájn legfelső foka

Az új CVO Tri Glide® modell teljessé teszi a CVO Limited és a CVO Street Glide® modellek sorát a 2020-as limitált gyártású extra kiváló minőségű CVO motorkerékpárok portfoliójában. A CVO modellek, amelyeket a legkifinomultabb vásárlók számára kínálnak szemkápráztató fényezést, fejlett technológiát, exkluzív alkotóelemeket kínál, nagy figyelmet fordítva a részletekre, amely már-már a megszállottság határait feszegeti. A gyári minőségi előírások szerint legyártott és összeszerelt modellek mindegyikét a Harley-Davidson® garanciájával adják át. A Milwaukee-Eight® 117 motorblokk, amely a H-D gyárból kikerülő legnagyobb hengerűrtartalmat és teljesítményt jelenti, kizárólag a CVO modellekhez kapható.

cvo_street_glide.jpg

 

cvo_tri_glide.jpg

 

cvo_limited.jpg

 


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...