Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Podani Milán dobogóra került az extrém motorozás Európa-bajnokságán

- 2019.12.11.

Ebben az évben Törökország adott helyet a stuntbike EB utolsó versenyének. Afyonkarahisarban október 12-13-án rendezték az European Street Freestyle Cup idényzáró fordulóját.

ba_l_ks_z_8_kopya.jpg

Európa legjobb motoros akrobatái között ott volt Podani Milán is. Az ifjú szarvasi motoros néhány éve a juniorok között tűnt fel. MZ ETZ 150-nel versenyzett, aztán 2016-ban egy Kawasaki ZX 636 nyrgében már a „nagyok” között indult, és egymás után hozza a meglepetéseket. Dinamikus, precíz gyakorlatok jellemzik, biztonságra törekszik, mert csak olyan elemet visz a pályára, melyet teljes biztonsággal tud bemutatni. Közönség előtt még egyszer sem hibázott nagyot.

fth.jpg

 A júniusi Németországi forduló 6. helyezésen „javítanom kell” céllal utazott ki a döntőre. A népes mezőny első napja szabad edzéssel, a pálya megtapasztalásával telt. Fontos része minden sikeres versenyek, hogy a pálya adottságaihoz is igazodjanak a jellemzően fizika határain mozgó gyakorlatok. Milánnak sikerült jól bemotorozni a pályát, ezúttal a motorja sem hagyta cserben, így biztatóan várta a vasárnapi finálét. A versenykiírás szerinti kvalifikációban szerzett 3. helyét a fináléban is megőrizte, ezért a magyar bajnokság 2. hely mellé egy Európai 3. helyezést is behúzva mindenképpen sikeresnek mondható szép évet zárt.

ba_l_ks_z_24_kopya.jpg

Folytatásban az idei év tanulságait leszűrve készül a következő idényre. Szezon végén fontos feladat a motor karbantartása, majd ezután a nemzetközi szinten még ütősebb gyakorlatok megtervezése, készségszintre gyakorlása. Célja, hogy 2020-ban az eddigi helyezésein még javítani tudjon.

ba_l_ks_z_10_kopya.jpg

ba_l_ks_z_16_kopya.jpg


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...