Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Ideális ajándék: Trilobite – kevlárral erősített farmernadrág

- 2019.12.23.

E havi ajánlott motoros termékünk egy farmernadrág. Az eredetileg vitorlavászonból készített farmerek strapabírása legendás, de aki csúszott már el motorral farmerben, az ismeri a technológia korlátait.

trilobite_1_.jpg

A cseh Trilobite cég által kifejlesztett farmerek kevlár erősítéssel készültek, így egy esetleges rendkívüli eseménynél jelentősen nagyobb védelmet biztosítanak. Különösen akkor, ha a szett alaptartozékaként rendelkezésre álló protektorok is be vannak helyezve a zsebekbe.

trilobite_4_.jpg

Saját használati élményről is beszámolhatunk. A Tilobite vastag farmer, de motorozni ideális, nyáron sem vállalhatatlanul meleg. Ha mégis, az oldalán van két egy-egy nyitható szellőző, mely menet közben sokat segít. Az esést nem próbáltuk ki.

trilobite_3_.jpg

Strech jellegű betétek gondoskodnak a kényelemről, kényelmes, jól lehet benne mozogni, ez viszont azzal jár, hogy derékszíj nélkül elkezd lecsúszni, legalábbis gyalogos üzemmódban. Így utóbbit mindenképpen javaslunk hozzá.   

trilobite_2_.jpg

És akkor a technikai paraméterek összefoglalva: - protektoros farmer - kevlárral erősítve - állítható pozíciójú térdprotektor - csípőprotektor - nyitható szellőzők - elöl-hátul külső zsebekkel - stretch betétekkel.

trilobite_5_.jpg

Méretválaszték: két különböző szárhosszban, 30 és 44-es méretek között elérhető. Az ára cikkünk megjelenésekor éppen akciós, 53.465 Ft, ami biztosan megszűri a vásárlói kört. Akinek viszont fontos a biztonságos motorozás, annak ez nagyon jó ajánlat lehet.

trilobite_6_.jpg

A farmerek megvásárolhatók a Fokt Motorban és a viszonteladói üzlethálózatában.

 

www.fokt.hu

 


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...