Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Olajfolt Sirokon

- 2007.07.31.

Újabb hírek a Siroknál az útra olajat öntéssel kapcsolatban!

 

Mint a hírlevél tagunkként már értesülhettetek, a siroki buli hétvégéjén valaki őrült cselekedetet hajtott végre a motorosok ellen. Több beláthatatlan kanyarban öntött nagy mennyiségű olajat a Sirokra vezető 24-es út mátrai szakaszán az aszfaltra, melynek következtében legalább tíz motoros esett el, és közülük egy sajnos kórházba is került.

 

A tudatos, motorosok elleni merényletkísérlet azért aggasztó, mert válogatás nélkül történt, és akár halálos áldozatokat is követelő szerencsétlenséghez vezethetett volna! Az első áldozat, aki árokba csúszott, egy rendőrjárőr volt. Az autóban utazók szerencsére nem sérültek meg, és volt lehetőségük riasztani a közútkezelőt, illetve a kollégáikat, na meg egy darusautót, hogy ugyan már emeljék ki őket.

Az agresszor nem bízott semmit sem a véletlenre, mivel vasárnap, hétfőn, szerdán, sőt péntek éjszaka is kilocsolta az olajat, újra és újra, nem törődve (vagy bebiztosítva ellene) a kockázattal.

 

Jelenleg két konkrét esélyes is van az elkövető szerepére, de ezek csak feltételezések. Reméljük a hatóságok nyomára jutnak ennek az állatnak, bár valljuk be, tettenérés hiányában kicsi az esély a megbüntetésre.

 

Képünk a takarítás, és egy eső után készült, de még jól látható a kiterjedése.

 

 


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...