Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


VB

- 2007.08.06.

Helyi idő szerint kedd este lesz a díjátadás a Motorépítő Világbajnokságon! Az Amerikában, Sturgisben zajló eseményen a magyarok is képviseltetik magukat!

Az esemény abszolút amerikai felhozatallal bír, mivel a 120 benevezett motor jóval több mint fele amerikai építés. Emellett a legnagyobb létszámban a japánok és a kanadaiak szerepelnek, 7-7 motorral. Japánból a tavalyi győztes, Chicara is elhozta  a legújabb építését, ő egyébként úgy látszik, példát adott további hat szigetországbeli építőnek, hogy memérettessék magukat.

Hazánkból a tavalyi Európa-Bajnok, a Sapka Művek vitte ki a Time Machine-t, a motor utaztatásának nagy része a szervezők által biztosítva az EB címmel jár, akárcsak a másik két dobogósnak, a freestyle kategória francia ezüst, és bronzérmesének.

Európából még spanyol, ír, holland, német, olasz, cseh és svéd építők jelennek meg, egy-egy műhellyel. A meglepő, hogy a világ egyéb tájairól más igazából nem vesz részt az eseményen. Egyes hírek szerint a tavalyi nem amerikai győzelmekben az is közre játszik, hogy a komoly költségű utazás mellett a világ építői nem nagyon kapnak kedvet az USA-beli megmérettetésre...

 

Sok sikert kívánunk Sapkának (akinek egyébként van esélye!), az eredményekről természetesen azonnal beszámolunk!

Képünk a tavalyi VB győztest ábrázolja 


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...