Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Demonstráció

- 2007.09.06.

Az RRACE MONO Motoros Nonprofit Érdekvédelmi Szervezet idén ősszel is megrendezi motoros demonstrációját. A tavalyi demonstráció létszámából és sikeréből kiindulva most reális a 20 ezer motoros megjelenése. Mivel még nincs megegyezés súlyadó változás kérdésében a Pénzügyminisztériummal, így a demonstráció a motoros összetartás és érdekképviseleti erő demonstrálásán túl idén is a motorosokat sújtó adó ellen irányul. A cél emellett a motoros társadalom és kultúra egységének és sokszínűségének megjelenítése, így felhívva a figyelmet a motorosok összetartó- és érdekképviseleti erejére.

RRACE - DEMO - 2007. szeptember 22. Hungaroring - Dózsa György út.

 

Enyedi Ferencet kérdeztük, a szervezet elnökét, mit várhatunk konkrétan:
"22.-én szombaton déltől várjuk a motorosokat a HUNGARORING alsó parkolójába. (megközelítés a Főbejáraton keresztül). A gyülekező 14.30-ig tart. A helyszínen történik az aláírás és véleménygyűjtés, valamint 15-16 óra között a DEMO hivatalos része. Innen vonulunk át - rendőri biztosítással - a Dózsa György útra, a tavalyi rendezvény helyszínére. A rendezvény - a várható létszámot tekintve - fél hét és hét között ér véget. A helyszínen a súlyadóval kapcsolatosan referencia-adatgyűjtést és vélemény-felmérést tartunk az általunk javasolt módosításról. Emellett kérdőívek formájában szondázni szeretnénk a KRESZ módosítással kapcsolatos véleményeket és elképzeléseket, valamint szót kívánunk emelni a biztonságos motorozásért és meg szeretnénk emlékezni a nyáron történt rendkívül sok motoros baleset áldozatairól.
A beléptetéskor, minden motoros emlékkarszalagot kap, így pontos részvételi adattal is tudunk majd szolgálni. Lehetőség nyílik a szervezet támogatására is, támogatói karszalag vásárlásával."

 

További részletek a www.rrace.hu weboldalon. Tollat a kérdőívek kitöltéséhez és aláíráshoz vigyetek magatokkal!

 

WWW.WILD.HU - A MOTOROSVILÁG HÍREIVEL!

AHOL MÁR TE IS HOZZÁSZÓLHATSZ...

 


Eddigi hozzászólások

2007.09.26. 12:20
Gömb-Vas írta:

Tavaly rengetegen voltunk, tetszett!!! Idén, ahogy olvasom megközelítőleg 12000 bajtárs gyült össze, ami valamivel kevesebb, mint az előző évi, de mégis sokkal többnek tűnt. TIZENKETTŐEZER Motor egyszerre bőg fel?! Borsózott a hátam!!! Állati Jó Érzés volt! Szerintem ilyet még nem látott Magyarország. Ráadásul ez a ´pár´ ember egy NAGY oszlopban együttt vonult! EZ MÁR TELJESÍTMÉNY!!!!!!! Jó volt a szervezés. Örülök, hogy ott lehettem. Üdv Nektek:Gömb-Vas ´60´-ból

2007.09.23. 18:35
SZIKA02 írta:

KÁR,HOGY MELÓZTAM.

2007.09.16. 08:18
uniqum68 írta:

mindenképpen ott leszek.Tavaly is ott voltam és egyetértek a törekvésekkel.Remélem,hogy célt érnen az elképzelések.Alá fogom karcolni amit alákell.

2007.09.12. 10:39
Miska81 írta:

Sajnos nem tudok ott lenni, de ha máskor is alá lehet írni akkor kérnék egy emilt, hogy hol? Nagyon ott lennék.
Egyébként mrt666, Te motoros vagy hogy a rohadék biztosítók érdekét véded? Ha valami történik a bicajoddal, pl. elüt egy autós nem szeret fizetni a biztosító. Rád akarják testálni a hibát. Szóval ne védjed a szemétládákat. Autópálya mtrica csak négy napos, nevetséges de legalább az első lépés.
Miska81

2007.09.09. 23:37
peter.vilmos írta:

Én is jövök,tavaly is voltam sok barátommal innen Várpalotáról.
Bízom benne hogy az idelyi DEMO is eléri a célját,ellenben a várt húszezer
bájker 20km-es együttmotorozásától egy kicsit fázom.Mindenki tudja hogy ez azért egy kissé nagy létszám egy ilyen úthoz.Persze ha mindenki odafigyel és nem lesz állat akkor nem lesz gond.Csakhogy az élet nem lyen egyszerű...

2007.09.07. 21:17
mrt666 írta:

A kötelező biztosítással kapcsolatosan a biztosítási szakemberek véleménye, hogy a biztosítók eleve bekalkulálják, hogy M.o-on télen nem motoroznak az emberek. Pl novembertől február végéig kimarad 4 hónap. Ez azt jelenti, hogy a kalkulált biztosítói kiadások a többi hónapokra esnek.
Ha ezekre a hónapokra ezek után nem fizetünk, akkor így 33%-al magasabb lesz a márciustól októberig tartó időszak díja.

2007.09.07. 08:35
VTXFeri írta:

Egyet értek a demonstrációval, mi is ott leszünk. Aki tud jöjjön, iki nem az is!!!

2007.09.06. 13:52
Jacko1 írta:

Mindenképpen ott leszünk. Tavaly is állati volt az egésznek a hangulata, na és ne feledjük, hogy célt is ért az autópályák díjainál.
Most meg lesz vagy húsz km együttmotorozás!

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...