Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Dragster Európa Bajnokság Magyarországon!

- 2009.08.24.

Ha a hazai sajtó sajnos hanyagolja is az első magyarországi dragster Európa Bajnokságot, itt vannak az első képek az eseményről! Soha ilyen látványos és mozgalmas rendezvénye nem volt a Speed Riders MC-nek Kunmadarason. Négy napon keresztül szállt a gumifüst a beton felett. A drag EB, a MAMS dragbike bajnoksága, a Cepsa Kupa és a világ első hivatalos stunt bajnokságának utolsó futama zajlott az augusztus 20-i hosszú hétvégén.

Régi álom vált valóra, mikor a drag EB szervezői és versenyzői megjelentek végre Magyarországon. A csapatok Svájcból, Németországból, Ausztriából, Svédországból, Norvégiából, Finnországból, Csehországból, Görögországból és Szerbiából érkeztek. Olyan technikát vonultattak fel, amit hazánkban eddig még nem láthattunk, megdőlt a pályarekord is. 6,4 másodperc alatt tette meg Aim King a negyedmérföldet top fuel dragjával, ennél gyorsabban csak a rakétaautóval ment Eric Teboul.

Az EB csatái különösen élesek voltak. Semmi sem dőlt el, csak szorosan felzárkóztak a versenyzők, így az utolsó futamon óriási küzdelem várható Santa Pod betonján. A versenyzők egyértelműen kijelentették, hogy a világ egyik leggyorsabb dragpályája a kunmadarasi repülőtér.

A teljes eredménylistát rövidesen közöljük!

 

 

 


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...