Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Kunmadaras

- 2010.05.11.

UEM Drag EB nyitófutam Kunmadarason

Tavaly olyan jól sikerült a kunmadarasi dragpálya nemzetközi versenye, hogy az UEM úgy döntött, Magyarországon tartja a Dragbike Európa-bajnokság nyitófutamát. A pálya biztonsági berendezéseit megerősítették, a depót kibővítették, és így várta Európa legerősebb dragmotorjait a volt katonai repülőtér.

A Speed Riders MC még azzal is látványosabbá tette a hétvégét, hogy a drag EB mellé meghívásos dragster-versenyt is hirdetett, ezért rengeteg gyorsulási autót is láthattunk több kategóriában. Közelről érezhettük azt, ahogy a hot rod megremegteti a levegőt, sőt a top fuel kategóriában olyan történt, ami Magyarországon még soha: belsőégésű motorral hajtott jármű még nem ment 6 másodpercnél rövidebb időt negyedmérföldön. Most ez is megdőlt: Jari Halinen 5,6 másodperc alatt ment végig a pályán, a célban 388 km/h sebességel haladt át.

A legnagyobb érdeklődés a top fuel bike és a supertwin top fuel kategóriákat kísérte. Az előbbiben Kai Selkamaa, a finnek dragbajnoka nyert. Az ő győzelmére mi is büszkék lehetünk, mert a finn srác a Wild logóját is hordozza a motorján.

Supertwin top fuel-ban a Zodiac versenyzője, Job Heezen nyert.

 

További részletes eredmények:

http://www.kunmadarasmotorsport.hu/jsite/eredmenyek/cat_view/26-futameredmenyek/17-dragbike-versenyek/75-2010/76-honda-motoros-majalis-majus-1.html


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...