Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Sűrű hétvége 1.: Motorszépségverseny, és ajándék akciók Alsóörsön!

- 2011.06.08.

Sűrű Wild-os hétvége elé nézünk. Péntek – szombat – vasárnap egyedülálló a program, akár ki tudsz mozdulni otthonról, akár nem! Ha ki tudsz, irány Alsóörs, ahol a programok között ott lesz a Wild Magazin Custom Bike Show is!

A Wild Magazin Custom Bike Show pénteken lesz, nem messze a bejárattól, és nem messze a Wild magazin standjától. A zsűrizési időszak aznap, 18-21 óráig tart, szavaz: kizárólag a közönség.
Ha beneveznéd a motorod, nincsen más dolgod, mint a Wild standnál jelentkezni, legkésőbb 17.30-kor! 21 óráig kell ott hagyni a motort. 18 óra után nincs lehetőség nevezni. Eredményinformáció 22 órától, eredményhirdetés, díjátadás a színpadon, szombat este. Az első három helyezett nyer, nyeremények: Wild vásárlási utalvány, Harley ajándékcsomag, kupa.
Ha részt veszel vagy szavazol, a rendezvény ideje alatt folyamatosan 10% kedvezményt kapsz minden termékünkre a Wild Magazin standján!
Ha a részletesebb fesztiválprogramok iránt érdeklődsz, a félszáz fellépő részletes időrendi listáját a www.openroadfest.hu oldalon találhatod. A rendezvényre a belépőárak 2000.- és 14490.- Ft között vannak.

Class FM Morning Show a Bázisról

www.wild.hun - a motorosvilág híreivel


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...