Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Megjelent a legújabb Wild!

- 2011.07.13.

Megjelent a legújabb Wild!

Ismét szenzációs motorokkal jelent a meg a Wild magazin! Szépségdíjas old school motorok, sornégyes streetfighter, 400 lóerős drag – többek között ez a menü. Na és persze a legnagyobb bulik, mint a dragster EB legendás, santa pod-i állomása, vagy a Visegrádi Országok motorépítő bajnokságának a fináléja…

Kis ízelítő:

Son of a Gun 
Az angol Lamb Engineering cégnek ugyan semmi köze nincs a motorokhoz, de ez a mellékes tény nem gátolta meg őket abban, hogy ezzel az építéssel elhozzák a mainz-i Custom Chrome Show Best of Show díját. A cikkből természetesen az is kiderül, hogy mi a szent sz*r is ez a Son of a Gun…

Dragster full airbrush-sal 
Gál Tamás EMAT-győztes Hayabusa dragstere is a fegyverekkel hozható kapcsolatba, már ha az airbrush-t nézzük. Itt álljunk meg egy pillanatra (dragokon ritkán találkozunk airbrush-sal), de aztán lépjünk tovább ezen a napirendi ponton, mert az igazi meglepetések a technika szemrevételezése során érik az embert!  

Befűzve  
Rózsa Zsolt rövid streetfightert épített a Z1000-ből, németesen széles kormánnyal, nem túl meredek üléssel. Egy lesunyított fejű, alattomosan támadó, drótküllős fenevadat. Igen, drótküllőset… ami ugyan ma még szentségtörésnek számít streetfighter körökben, de lehet, hogy jövőre már kötelező lesz.

A búcsú perce 
Az EMAT ideje alatt mindig sok érdeklődő vette körül Sapka őrületes építését. Nem csoda, mivel hosszasan lehetett azon elmélkedni, hogy milyen alapanyag hogyan került felhasználásra a munkálatok során. Mindez azonban szép emlék marad csupán, mert a Triumph váratlanul Norvégiában talált új gazdára.

 

Union
A Mainz-i Custom Chrome bajnokság egyik győztese lett ez a luxuscirkáló. Igényesen megalkotott sárvédői, szoborkiállításra termett, páratlan szépségű oldalkocsija, patinásított blokkja és öregbített fényezése mind hozzájárult ahhoz, hogy vita nélkül hozza el a „Legjobb Harley” díjat. 

V4 Custom finálé – magyar sikerrel 

Santa Pod, a legendás dragster pálya 

A Mainz-i Custom Chrome Dealer Show 

Open Road fesztivál Alsóörsön 

Mesél a tetkó

Motoros Búcsú, Ecséd 

A Condors MC rockünnepe

HAMC Toy Run 

Shadowners V2 Nap  

Geronimo MC Péntek 13. buli 

Hírek régen – Hírek most

Ahogy Ők látnak bennünket 

Meló-dráma 

Rattus Motoricus Mustangicus 

Sörbe áztatott monológok

Kalandozások Székelyföldön 4. 

Hunhír

Szent-Györgyi Albert 

Magyarország felfedezése

Keresd az újságárusoknál!

www.wild.hu - a motorosvilág híreivel

 


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...