Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Új magyar rekord Kunmadarason

- 2011.08.22.

Hat éves rekord dőlt meg a kunmadarasi negyedmérföldes pályán.

Papp Laci korábbi 7,44 másodperces ideje sokáig megközelíthetetlennek tűnt. Most saját rekordját javította meg, a Sovereign csapatban induló Papp, aki erre a versenyre a korábbi pro stock Suzuki helyett egy Buell draggal indult. A számára új motorral hamar összeszokott, hiszen 21-én 7,39 másodperc alatt futotta le a 402 métert.

Augusztus 19-én az időmérő edzésekkel kezdődött a Shox Extrém Hétvége.

20-án lezajlott a MAMS dragbike bajnokság és a Cepsa Kupa utolsó fordulója, mindkettőben Papp László lett a legjobb. A competition kategóriában figyelemre méltó volt Varga Sándor Csaba egyenletes, 8 másodperc körüli futása és Davide Ricci folyamatosan hetessel kezdődő eredményei. Szenzáció volt, hogy hosszú évek kihagyása után visszatért a magyar pályára Peter Bossert. Matusik Andrea teljesítménye is állandó volt, szinte minden mért ideje 8 másodperc alatt volt.

A 21-én rendezett Dragbike Alpok-Adria Kupa döntője Papp László és Davide Ricci csatáját hozta. A célvonalon Papp 7,39 másodperc alatt gurult át, óriási küzdelem után.

Az extrém hétvégén láthattuk még a francia Donald Pottier sugárhajtású autóját és motorját, lezajlott a MAMS Stunt Köztársaság Kupa utolsó fordulója, valamint a stunt riderek 20-án egy fergeteges éjszakai show keretében biztosították az ünnepi tűzijátékot a pálya látogatóinak.

Részleteket a Wild 191. számában olvashattok.


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...