Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Kétéves, egészséges, és Rockéletnek hívják

- 2011.08.24.

Bonyolult mozdulatsor összehangolása után felállt és metálvillát is mutatott, majd mintha a rock szóval megeredt volna a beszélőkéje, elmesélte, hogy partit szervez. Szervez, igen, mert már azt is tud. Nem kicsit, nagyot! Kis fürtjei aztán egyszer csak lobogni kezdtek, mire észbe kaptunk, már vadul headbangelt és kisebb léggitár produkciót is előadott, mert szeret szórakoztatni, és mert szereti az élőzenét, a jó zenét. Dallamokat dúdolt, és mivel játékos gyermek Ő, belementünk a játékba: ki kellett találni a szerzőt. A vájtfülü gyerek nem hamiskás, tudjuk, hogy kedveli a magyar zenekarokat, így hát sorra ki is találtuk az előadókat. Első körben volt Conan’s First Dat, Slytract, Gorilla, Cadaveres és Apey and the Pea, ami pedig a közös bennük, hogy - ebben a sorrendben-, fellépnek az ünnepelt által szervett nagyszabású partin. Valahogy felszedegettük az állainkat a földről, miközben azon méláztunk, hogyan sikerülhetett ez a gyerek ennyire PROFIra, és már azt hittük több meglepetés nem érhet, de Ő egyszerre csak elmosolyodott, és tudomásunkra adta, hogy bár szereti a Mikulás bácsit, és a világért nem bántaná meg, de úgy érzi, Őnála sokkal nagyobb tarsollyal rendelkezik.  Mire gondolsz Rockélet fiam? – kérdeztük már-már sokkos állapotban, és Ő így válaszolt: arra, hogy még közel sincs vége! A szülinapomról van szó, megadom hát a módját! Erre az estére a Dürer Kert az enyém úgy, ahogy az ott áll, nagytermestül, kistermestül, kertestül!  Az eddig felsorolt fellépők a nagyteremben kapnak majd teret a kibontakozásra, de lesz még Leander a kertben, a kisteremben pedig: Dreyelands, Plastic Bitch, Stiff Bastard, Wrong Side Of The Wall, Magma Rise. A Kertben egyébként déltől marhajó kis hangszerbemutató és közönségtalálkozó is kerekedik, Vörös Attila, Kállai János, Ifj. Tornóczky Ferenc, Kovács Attila, Bori Sanyi és nem utolsósorban Szabó Viktor vezényletével!! Gugugágá.

Ahogy beszélt a partiról, máris kedvünk támadt bontani egy sört, koccintottunk vele, majd kértük, hogy folytassa, mert láttuk, hogy ott szunnyad még a szemében a visszafojtott szó, a meglepetésre reakciót váró heves izgatottság.  Valamit még gagyogott, hiszen mégiscsak kétéves, majd aztán szónoki hangulatban folytatta.


Adjátok tudtára a testvéreimnek, és mindenkinek, aki le tudja rólam olvasni a gondolataimat minden második hétben, hogy ezen eseményen a belépés INGYENES, hogy szeretném, ha együtt ihatnánk, és hogy szeretném, ha a májamat így kétévesen próbára tehetném! Ne felejtsétek azt sem, hogy augusztus 27-e a napja az ünnepnek, nyárzárásként is kiváló alkalom, és egyébiránt nincs is szebb, ha ennyi zenét kedvelő összegyűlik egy nagy helyen, csak úgy, mint tavaly!
Ez történt hát az után, hogy ROCK szó elhagyta Rockélet száját, nézzük meg élőben mi lesz az első pálinka után!

Info: https://www.facebook.com/event.php?eid=196789700367560

Dürer Kert, aug. 27.
Kapunyitás: 12:00
INGYENES!


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...