Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Az első Harley Magadanban

- 2011.09.04.

Pár nappal ezelőtt még a CNN is beszámolt a nem mindennapi teljesítményről miszerint Doug Wothke megérkezett Oroszország egyik legtávolabbi városába, Magadanba. Róla korábban már közöltünk egy cikksorozatot a Wild magazinban, amikor egy laza Föld körüli túrát tett egy merevvázas Panheaddel.
Ezúttal egy endúróvá alakított 2003-as Sportsterrel Alabamából indulva 30.000 km-t tett meg, keresztül motorozott Európán, a Kaukázuson, majd megszámlálhatatlan –isztán-on. Bejárta a Pamir Highway-t, majd a csontok útján 3200 km-t földút és híd nélküli folyók színesítették a napjait
A kérdésre hogy hogyan érzi magát 4 hónap motorozás után nemes egyszerűséggel csak annyit felelt: „Ahogyan egy kétdolláros kurva érezheti magát egy forgalmas éjszaka után”

Magyar vonatkozása is van a dolognak, ugyanis a spori generátora Türkmenisztánban meghibásodott, pár nap múlva pedig egy segítőkész olasz motoros Magyarországról vitte a cseredarabot Kazahsztánba, a javítás helyszínére. Mi ez, ha nem nemzetközi összefogás?!
Reméljük a további út problémamentes lesz, hisz már csak 20.000 km van hátra, vissza Bulgáriába. 

 


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...