Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


63. Bonneville Speed Week

- 2011.09.28.

Ha remegő kézzel nyúlsz a sótartó után a vasárnapi ebédnél, esetleg azon kapod magad, hogy a motorodra a gyárinál kétszer nagyobb első lánckereket szereltél, ne ijedj meg. Ezek a Bonneville-i láz első tünetei.
Wendover egy poros kisváros néhány motellel, pár kaszinóval és elképzelhetetlen mennyiségű sóval. Mégis ez Bonneville kapuja, és aki itt belép már nem térhet vissza korábbi életébe.
Augusztus 13.-19.-ig, az idei Bonneville Speed Week-en a legkülönfélébb járművek küzdöttek a sóval, önmagukkal és persze a századmásodpercekkel. A legőrültebbek már 30 éve kergetik a sebességi rekordokat, van olyan is, aki előtt ugyanaz a bűvös szám lebeg évtizedek óta. Nem számít, hogy turbós flatheaddel, vagy suzuki blokkos 10 méter hosszú streamlinerrel versenyzel. Aki egyszer eljött ide az itt lesz minden évben.

A Lowbrow Custom épített motorjai is rajthoz álltak Bonneville-ben. Az eredmény: 117 mph

 

Idén 368 autó, és 198 motor állt rajthoz, összesen 163 új rekordot felállítva. A 200 mérföldes klub 18 új taggal bővült, a 300 mérföldes pedig 7-tel.

 


Eddigi hozzászólások

2011.09.28. 18:14
tnc írta:

Kiváló alkalom a remek képek készítésére,és a világ egyik legőrültebb stílusban megépített versenymotorjainak a megtekintésére!
De sajnos ez is nagyon nagyon messze van,és hazánk fiai közül bizony nem sokaknak adatik meg ez az élmény...de a tudósítások mindig kellenek,hiszen így is kedvet lehet kapni egy jól meg szponzorált úthoz!
On the road again!

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...