Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


10. Magic Bike találkozó, Németország

- 2011.10.19.

A Rajna völgyében rendezett találkozó melletti híres szikla Lorelei lakhelye, aki a folyón haladó hajósokat énekével magához csalogatta,  egészen közel a sziklához, amíg el nem süllyedtek. De ez ma már csak legenda, állítólag az első Magic Bike találkozón részeg motorosok egy csoportja szexuálisan zaklatta…azóta nem látták.     
Ami az amerikaiaknak Daytona, az a németeknek Rüdesheim,  vagyis a 10 éve megrendezésre kerülő Magic Bike. Nem azért, mert olyan hagyománya van, hanem mert akkora tömegeket vonz. A folyó völgyének ezen szakasza az UNESCO védelme alatt áll,  így évek óta megrendezik a Koblenz-ig tartó motoros túrát ami Németország egyik legszebb táján visz keresztül. Elég annyi hozzá, hogy itt minden nagyobb vakondtúrásra kastély épült.
Az esemény sztárvendége a színpadon Suzi Quatro volt, az ecsetnél pedig nem más, mint Herb Martinez, aki pinstripinges körökben csak „Dr. Vonal” -ként ismert és nem kevesebb, mint 50 év tapasztalat áll mögötte.
Rüdesheim főutcája sem maradt ki a jóból, lezárták és több mint 6000 ember mulatott rajt két napig. A streetfighter show-t Rainer Schwarz prezentálta, aki felvonultatta a H-D egész termékpalettáját, és az Electra Glide-ot sem hagyta ki.   

 

 


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...