Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Nyerj jegyet az Oldtimer Show-ra

- 2011.10.23.

Az Oldtimer Show idén ünnepli 5 éves szülinapját. E jeles évforduló méltó megünneplése arra sarkallta a szervezőket, hogy az eddigieknél is nagyobb látványossággal és sok újdonsággal rukkoljanak elő Közép- és Kelet-Európa LEGNAGYOBB oldtimer rendezvényén.
Ha szeretnél ingyen bejutni az eseményre, nincs más dolgod, mint a wildoldtimer@indamail.hu címre elküldeni a helyes választ az alábbi egyszerű kérdésre:
Budapest melyik csarnokában rendezik meg október 29. és november 1. között az Oldtimer Show-t?
A 10 leggyorsabb helyes választ beküldő olvasónkat ingyen belépőjeggyel jutalmazzuk, a nyerteseket e-mailben értesítjük.

Korabeli háttérzene és korabeli ruhákba öltöztetett hostess lányok erősítik majd a kiállítócsarnok nosztalgikus hangulatát, valamint minden nap három alkalommal láthat a közönség fél órás divatbemutatókat – értelemszerűen nem a mai trend lesz a fő irányzat.
Hot rod autók és épített motorok ugyan nem lesznek (azért itt helyszíni tarkólövés járna) de a szervezők több mint 2000 járműből válogatták ki azt a 275 veterán masinát, amit a közönség is megcsodálhat. A kiállításon látható lesz 40 USA autó, 100 európai autó, 40 magyar motor, 50 külföldi motor, katonai járművek és hadifelszerelések, KGST autók és még sok más.

Itt lesz a Csajka elődje, a „nagy fekete autó”, mely a „Tanú” című film főszereplője volt. Lesz még rengeteg különlegesség a keleti blokkból, a DKW-től az EMW-ig, és lesz egy hazánkban soha sem látott ZAZ, szovjet gyártmányú kisautó is. A veterán autók közül kiemelkedő téma lesz a 10 féle Rolls-Royce modellt bemutató exkluzív tárlat, a motorkedvelők számára pedig kuriózum lesz a 12 darabos NSU veteránmotor kollekció bemutatása.
Idén a stabil motorok és a mezőgazdasági gépek is parádézni fognak. A petróleummal, nyersolajjal, faszéngázzal és egyéb szénhidrogénekkel üzemelő gépek életre lesznek keltve a SYMA legnagyobb rendezvénycsarnokában.



Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...