Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7276 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Elkészült a flathead

- 2011.10.27.

A méltán híres Mórocz műhely újabb ritkaságot vetett ki magából. A türelem, az elszántság, az eredetiségre való törekvés, meg persze negyed tonnányi vas keverékéből egy gyönyörűen restaurált oldaltszelepelt Harley Davidson U-model született.
Mórocz „Művész” Zoli neve nem csak a tetoválós szakmában, vagy az egyedi fényezés iránt érdeklődők számára lehet ismerős. Jó pár éve veteránokat is restaurál, legutóbb például a Wild hasábjain is bemutatott 1930-as H-D VL 1200-essel sikerült nullára redukálnia a szabadidejét.
A mostani remekmű egy 1942-es 1200-es flathead, mégpedig dél-afrikai változat, ami Szlovákiából került hazánkba, hogy 4-re növelje Magyarország U-model állományát. Hogy mi vette rá világháború közepén a hadiipari piacra termelő gyárat, hogy épp a dél-afrikai igények kielégítésével foglalkozzon, az örök rejtély marad.
Természetesen ezt a motort is bemutatjuk a következő számban, de ha ez nem elég neked, akkor látogass ki az Oldtimer Show-ra, ott élőben is megnézheted.   Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...