Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Bamako 2012

- 2012.01.16.

Idén a válság előtt meghajolva a szervezők nevezési díj nélkül várják azokat, akik ipari hulladékkal vágnak neki a sivatagnak, vagyis bármivel ami 30 évnél öregebb, valamint a mentők és tűzoltóautók is ingyen indulhatnak Bamakoba.
Vagyis mégsem oda mert ezúttal a verseny végállomása Bissau, Bissau Guinea fővárosa. Az ország Afrika utolsó érintetlen területén fekszik, a szervezők szerint igazi vadregényes romantikát ígér a hely. Sajnos múlt hétfő délután egy franciaországi kórházban életét vesztette Malam Bacai Sanha, Bissau-Guinea elnöke, így a nemzetközi helyzet tovább fokozódik.
Szombaton reggel 8-kor 36 ország 160 csapata vágott neki a távnak, összesen kb 400 résztvevővel. Verseny kategóriában mindössze 35 csapat indult, ami jól jelzi, hogy a Bamako még mindig nem egy végletekig kiélezett verseny az idővel.
Most először van quad kategória is, amelyben két norvég és két magyar csapat áll rajthoz. De ez nem minden: Csehek trabanttal egy lengyel csapat pedig 105-ös Skodával vág neki az útnak. Lesz persze Ikarusz busz ismét, valamint egy rabszállító is.
A motoros szekció is érdekesen alakul, egy norvég csapat 3 db PX 200-as Vespával vág neki az útnak, két angol úriember pedig pizzafutár robogóval indul. Az mondjuk biztos érdekes lesz, amikor a két hetes pizza majd magától mászi ki a dobozból Bissauban.

Egy ausztrál induló átalakított bogárral:

 

Az emlékezetes Velorex: 

 


 


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...