Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Ha sietsz még odaérsz: Elefantentreffen

- 2012.01.27.

Egy jó program hétvégére: Elefantentreffen. De csak akkor indulj útnak ha jégcsapot reggelizél és folyékony nitrogénnel kísérted le.
A BVDM a mostani hétvégén rendezi meg a szokásos évi Elefantentreffent az igazán bevállalósoknak. A német nyelv elefántoknak becézi az oldalkocsis motorokat, innen ered a találkozó elnevezése is, melyet 1953-ban rendeztek meg először, igaz nem itt. Létezik egy másik is, az Altes Elefantentreffen amit szintén a BVDM rendez, de az a Nürburgringen található és február 24-26.-i időpontjával még a kezdők is látogathatják, hátha jó időt fognak ki.   
Loh-Thurmannsbang Solla-ban, Passautól 60 km-re délnyugatra egy természetes katlanban 1989-ben gyűltek össze a motorosok először fázni, és azóta is csak a leg elmeháborodottabbak jönnek ide, hogy 20 euróért a hóban sátorozzanak. A géppark is megér egy misét, Kettenkrad, BMW R75, Zündapp-ok, meg persze a legkülönfélébb tárgyakból készített oldalkocsik küzdenek a hóval. Autóval tilos a találkozó területére hajtani, a legközelebbi parkoló 5 km-re van. Ha már kényelmesen utaztál, legalább sétálj kicsit a hidegben. 

  

 
 



Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...