Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Februárban is ajándék CD előfizetőinknek!

- 2012.02.01.

Előfizetőink újra jól járnak februárban is, ezúttal a Magor zenekar CD-je az ajándék. Még egy hetetek van előfizetni, ha nem akartok lemaradni az ajándékokról.

Egy kis ismertető a zenekarról:

A zenekar baráti összefogás eredményeként alakult 2005. év februárjában, Inges Zoltán /basszusgitár/, Redler Krisztián /dob/ és Antal Gábor /ritmusgitár/ által.
A tagok közös zenei ízlésének köszönhetően hamar rátaláltak arra az útra, melyet a zene terén követni szeretnének. A megfelelő zenei alapok megteremtése után a zenekar újabb tagokkal bővült, Kátai Roland /szóló gitár/ és Speck Roland /ének/ személyében. Sajnálatos módon a zenekar addigi dobosa más irányú elfoglaltsága végett kilépett a zenekarból. A helyére sikerült egy nagy szakmai tapasztalatokkal és tudással rendelkező dobost találni Csatai Zoltán személyében.
A zenekar első fellépése ebben a felállásban 2007. december 1-jén volt Jászberényben, (ezt tartják a zenekar születésének) egy Underground fesztivál keretében, ahol a zenekar sikeresen debütált, egy általuk soha el nem felejthető hangulatú bulival.

2008-ban a zenekar játszott többek között Hatvanban, az 1. Leukémia fesztiválon, Gyöngyösön, egy extrémsport-rendezvény záró programjának keretében, Jászboldogházán, a motoros-találkozón, majd június 13-án a Petőfi Csarnok szabadtéri színpadán a Tankcsapda előtt. Június 21-én több másik jászberényi illetőségű zenekar között ismét a hazai közönség elé lépett, augusztusban megnyerte a balassagyarmati Nem Art tehetségkutató versenyt, melynek egyik nyereményeként a helyi sportcsarnokban a Tankcsapda, a Subscribe, és a Road zenekarok között léphetett színpadra. Szeptemberben egy Gas Killers Motoros Találkozó, decemberben egy Rocktogon fellépés, majd egy hatvani Rock Karácsony zárta az évet.

2009-ben visszatértek a Hegyaljára, megjárták Erdélyt, játszottak a Neck Sprain, a Blind Myself zenekarokkal, a Tankcsapda 20 éves jubileumi koncertjén decemberben a Syma csarnokban, elkészült két videoklip ("Arccal a fény felé" és "Próféta"), és egy új demó ("Végig az úton").
Novemberben Antal Gábor helyére egy új gitáros érkezett Hoffmann György (Hofi) személyében. Az új taggal bővült zenekar 2010 áprilisában a Tankcsapda vendége volt a "Minden jót tour 2010" turné állomásain, nyáron pedig belevetették magukat a fesztiválszezonba: immár visszatérő vendégek voltak a Gyárfesztiválon, a Metálfeszten és a Hegyalján is, ahol közvetlenül a Meshuggah után léphettek színpadra.
Októberben új dobos érkezett Csatai Zoltán helyére Sápi Márton személyében.

A 2011-es év stúdiózással indult. A csapat rögzítette a "Nem kell, hogy félts" című dalt, melyhez nyáron videoklipet is forgattak. Közben koncerteztek a miskolci Gyárfesztiválon, a Hangerőmű fesztiválon Jászárokszálláson és Boldogon a Magyar Dal Napja keretében.

Az év végén a szólógitárosi poszton ismét csere történt: Hoffman Györgyöt Tari Botond váltotta.
2012-ben a zenekar új lendülettel látott hozzá a munkának: a Wild magazin előfizetői a februári szám mellékleteként ajándékba kapják a zenekartól a "Végig az úton" demo "Nem kell hogy félts" című új dallal kibővített változatát, az új felállású Magor pedig március 10-én, a Hungarikum klubban, Tokodaltárón mutatja meg magát nagyobb közönség előtt először. A történet folytatódik tovább...



Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...