Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


II. International Budapest Tattoo Convention

- 2012.02.15.

2011 márciusában került megrendezésre az elsõ Budapest Tattoo Convention. A szervezõk célja az volt, hogy egy olyan szakmai és kulturális eseményt hozzanak létre, amelyre Magyarországnak és a magyar tetoválóknak régóta szüksége volt. Köztudott, hogy a hazai tetováló mûvészek élen járnak ebben a szakmában, némelyiküket nagy tisztelet övezi világszinten. Ennek ellenére nem sikerült eddig még egyetlen olyan rendezvényt sem szervezni itthon, amely segítségével tetoválóink nemzetközi közönség elõtt mutathatták be tudásukat.

Így tehát, a budapesti rendezvény nem cél, hanem eszköz volt arra, hogy fellendítse az itthoni tetováló életet és segítséget nyújtson ahhoz, hogy a külföldiek megismerjék a magyar tetoválókat és nem utolsó sorban Magyarországot. Mint minden nagy esemény szervezése, ez sem volt zökkenõmentes, hiszen közben kiderült, hogy Budapesten egy másik tetováló rendezvény is szervezõdik ugyanarra a hétvégére. Bár az egész egy banális véletlenen múlt.
De ennek ellenére a rendezvény sikeresen lezajlott és felülmúlt minden addigi elképzelést és reményt. Több mint 90 tetováló mûvész jött össze a Lurdy házban, tucatnyi országból. Ez példa nélküli a kis hazánk (nem csak tetováló-) történetében. A résztvevõ mûvészek profilja igen sokszínû volt: az orientális stílustól kezdve a fantasy-n át a realisztikus horrorig minden mûfaj képviseltette magát a mûvészek személyében.

A sikeres kezdés után idén még nagyobb lendülettel fogtak hozzá a következõ Convention megszervezéséhez, mely 2012. 02. 25 - 26. között fog zajlani, a Lurdy Ház kiállítócsarnokában.
Ha érdekel a tetoválás világa, ott a helyed!

Bővebb info: http://www.budapesttattooconvention.com


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...