Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Friss Rockélet!

- 2012.02.17.

Ahogy minden második hét elején, most is megjelent a Rockélet Magazin aktuális száma. Borítóján ezúttal a II. International Tattoo Convention látható, innen megismeritek, ha a Rockélet felirat nem lenne elég.

Friss zenei és kulturális hírek az újság első felében. Olvashattok egy komoly interjút Oszkó Péterrel, aki nem pénzügyi szakemberként nyilatkozik, sokkal inkább blues muzsikusként! A Mucsi-Scherer páros színházi ajánlata is izgalmas, mint ahogy a Galaxis Útikalauz Stopposoknak is fergetegesen hangzik. Subscribe koncert ajánló, Balkán Fanatik a Rocktogonban, Pál Utcai Fiúk a Club202-ben, Beat Dis az R33-ban, zombik a Dürer Kertben. Ezekről mind részletesen olvashattok. De a keményebb zenék rajongóira is gondoltak többek közt Killswitch Engage és Machine Head cikkekkel. Szívünk csücske pedig Loreena McKennitt, kelta népdalokat éneklő hölgy. És ez már a programajánlóhoz kapcsolódik! Mert a Rockélet második fele programajánlásé. Club Info és napi programajánló rovatunk teljes körű és hasznos! Használjátok! Ahogy a Rockélet.hu-t is jó szívvel ajánljuk. Online országos vonatkozásúak ajánlataik és folyamatosan frissülnek.
Budapesten minimum 650 pontra eljuttatták nektek. Megtaláljátok motoros boltokban, motor szervizekben, tetováló szalonokban, rock és blues kocsmákban is. Szinte minden olyan élőzenés helyen, ahol a magunkfajta megfordul. Nyúljatok érte bátran, ingyenes.
Letölthető formában, további infókkal itt találjátok: www.rockelet.hu


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...