Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Márciusban már tényleg Los Vegas!

- 2012.02.28.

Kis csúszással ugyan, de márciusban már minden előfizetőnk a kezében tarthatja a Los vegas bemutatkozó albumát! Persze februárban sem maradtak előfizetőink ajándék nélkül, hiszen egy Magor CD-vel lettek gazdagabbak.

Sok évi- a Kowalsky meg a Vega zenekarban történt - együtt játszás után 2011-ben Jimmy (Szórád Csaba), Sóder (Vajda Péter) és ChaCha (Csanádi Krisztián) kiszállt a márciusban Fonogram díjjal jutalmazott zenekarból és megalakította a LOS VEGAS - t. Azonnal nekiálltak megírni a bemutatkozó lemez dalait, majd júniusban csatlakozott a zenekarhoz Don Levito (Tóth Levente), így kialakult a LOS VEGAS végleges négytagú felállása. Júliusban készült el a zenekar bemutatkozó, irányadó száma a Hetes, ami a közönség lelkes fogadtatása mellett pillanatok alatt vált népszerűvé. A zenekar 2011 októberére végzett a komplett lemezanyaggal. A szövegek nagy részének megírását Molnár Máté, a ROAD zenekar vezetője vállalta és ezzel óriási érdeme van abban, hogy a LOS VEGAS október végén stúdióba vonulhatott. A felvételek egy hónapig tartottak a debreceni MMP stúdióban, Czifra "Mosquito" Sándor és Szilágyi "SZEG" Pisti gondos felügyelete és keze munkája alatt.

Ha valaki lemaradt volna a RockInformról és a lemezbemutató koncertről is, viszont mindenképp szeretné magáénak tudni a Los Vegas első albumát, szaladjon a legközelebbi postára, és fizessen elő a Magazinra még a héten, így a jövő hétvégét már e remek muzsika társaságában töltheti! :)

További információk a zenekarról: http://www.losvegas.hu

Bővebb info az előfizetésről: 20/333-8-444


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...