Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7276 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Pannónia Expedíció 2012

- 2012.03.20.

Hihetetlen, de már négy év telt el a Pekingi kaland óta, és máris itt az újabb olimpia. Treszl Gábor és mostani útitársa Hunyadi Bence nem a legrövidebb utat választották Londonba. Trelóval készítettünk interjút:

Treszl Gábor:

2012-ben a londoni olimpiát vesszük célba. Fűt minket a kalandvágy, így elhatároztuk, hogy nem a legrövidebb úton jutunk el Londonba, még Észak-Afrikába is átmotorozunk. Egy nagy dél- és nyugat-európai kört írunk le. Olaszországon keresztül eljutunk Tunéziába, majd Algéria, Marokkó útvonalon haladunk tovább. Gibraltárnál visszatérünk Európába, Spanyolországba, Portugália, Franciaország, Anglia, majd Belgium, Hollandia, Németország, Svájc, Ausztria, majd haza. Ez lenne a 2012-es Pannónia-expedíció túraterve. Az olimpia az egyik fő cél, de útközben sok érdekes helyszínt  –több magyar vonatkozásút is- felkeresünk. Ismét megpróbálunk igazi értékek mentén motorozni.

Bővebb interjút a Wild Magazin következő számában olvashattok, amelyből az is kiderül, hogy áll az oldalkocsis Pannónia felkészítése, és mit forgat a fejében a Roburos csapat.

 

 

 

 

 

 


 


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...