Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Hófehér Rockélet!

- 2012.03.30.

Hófehér Rockélet!

Ha nem is teljesen hófehér, de az biztos, hogy jól áll neki. A kedden megjelent (és 04.10-ig aktuális) Rockélet Magazint ajánljuk néhány rövid gondolattal.
A jól megszokott módon megtaláltok benne rövid híreket, cikkeket. Többek közt a Pecsa-ban látható, hallható Road, Depresszió, Alvin és a Mókusok koncertről, az új budapesti rock kertről, melynek neve: Zúzda. Ugyanakkor a tartalom továbbra is széles körből merít, elég csak a blues és jazz rovatot említeni.

De a lényeg: a fő szempont mindig is a „minden, ami nem diszkó” jellegű programajánlás! Az újságban (ami már a monitor előtt is lapozható, itt: www.rockelet.hu) minden az élet körül forog. Hiszen mit is szeretünk mi? Jó muzsika, jó tetkók, jó motorok, jó könyvek, finom italok… A jó csajokat is biztosan becserkésszük gyorsan! Készüljetek!
Addig is ajánljuk nyereményjátékainkat. Kisorsolunk három-három példányt a Basszusgitárok Könyvéből, a Depresszió Vízválasztó című, új lemezéből, és természetesen a Pannónia Fesztivál bérlet játékunk is folytatódik!
Megtaláljátok a Rockélet Magazint 27 000 példányban Budapesten, de ahogy már mondtuk a Rockélet.hu-n is lapozható!


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...