Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7276 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Majálisozz Kunmadáron!

- 2012.04.19.

Az április 30-án kezdődő HONDA Motoros Majálison ezúttal is lesz minden, ami a hosszú tél után kárpótol mindenkit. A teljesség igénye nélkül lássuk, mi vár rád a kunmadarasi reptéren!

Az, hogy itt láthatod Magyarország legerősebb utcai és speciális (épített) motorjait, már 15 éve megszokottnak számít. De mindez kiegészül olasz és cseh dragbike-okkal is, itt lesz Davide Ricci Olaszországból és idén újra jönnek a csehek!

Davide Ricci

2001-ben Peter Bossert és Bernd Dietrich hozta el Magyarországra a profizmust. Bossert tavaly ugyan már volt nálunk, most újra eljön, hogy megmutassa: öreg róka nem vén róka. És ha sikerül rábeszélnie, akkor Bernd Dietrich és elhozza ProStock gépét és ő is rajthoz áll!


Peter Bossert és Bernd Dietrich Kunmadarason, 2002-ben

A magyar öreg rókák is felbukkannak ismét! Hazánkban Orgoványi György és Erdős Csaba neve egyet jelent a dragbike sport megszületésével. Orgoványi Gyuri 2003-ban Brno-ban egy versenyen balesetet szenvedett, kisebb sérülésekkel megúszta ugyan, de a gépe totálkáros lett. Azóta nem versenyez. Erdős Csaba pedig átnyergelt a dragster autók világába. Ők ketten egy jubileumi futam erejéig újra rajthoz állnak!

Orgoványi György 2002-ben (A kép jobb oldalán. Ellenfele: Bernd Dietrich)


Erdős Csaba 2003-ban

Erdős Csaba ha már itt lesz, előveszi 3500 LE-s dragster autóját és új magyar csúcs beállítását kísérli meg! Így a dragster autósok sem maradnak látnivaló nélkül!

Már szinte törzsvendégnek számít az ezúttal is a fő szenzációt biztosító őrült francia, Eric Teboul is, rakétahajtású motorjával rendre dönti meg a kétkerekű gyorsulás világrekordját, legutóbb Angliában futott egy 5.55 mp-es időt... Idén újra elhozza hozzánk rakétamotorját, hogy újabb világcsúcsra törjön!

Eric Teboul 2008-ban

Na és a sörfutásra ki emlékszik? Az is lesz!

Aki végképp szeretne elmerülni a nosztalgikus érzésekben, annak telitalálat lesz a nosztalgia gépek kiállítása és versenye! Döcögő-pöfögő gépcsodák is rajthoz állnak majd. Erről bővebben itt olvashatsz.


Adler Rennsport 1935'

A múlt után vissza a jövőbe! Mindig is azon voltunk, hogy érdekes és izgalmas technikai látnivalókkal szolgáljunk. Erre az alkalomra elhozunk egy járművet a jövőből, amely 2661 km-t képes megtenni 1 liter benzinnel! Részletek a Megameter-ről itt: kattints ide


Megameter

Streetfighterek ismét lesznek, minden mennyiségben! A SHOX-AGV Stunt Nagydíj keretén belül a hazai élvonal képviselteti magát nálunk!

Igazi családi esemény lesz! Hogy az egész család jól érezze magát, a kicsiket játszóház várja, és gyerekmotorozás, lesznek bio ételek és még rengeteg minden más is, amelyeket a részletes program tervben lehet megtalálni.


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...