Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Bőregérrel a világ körül

- 2012.04.21.

Nem motor, nem autó, de legfőképpen nem túrajármű. Pulay Sándort és utitársát, Kozma Gizellát ez azonban cseppet sem érdekli, ők bejárják vele a világot.

Ha Pulay Sándor neve ismerősen hangzik, az nem véletlen. Ő volt az, aki Novák Krisztiánnal pár éve Velorexel mentek végig a Bamako Rally-n. A legjobban a mottójuk foglalja össze a mostani utazást: 1 cél, 2 ember, 3 kerék, 4 kontinens. Európa és Ázsia már megvolt az elmúlt több mint fél évben, újabb egy évbe fog telni Ausztrália és Amerika bejárása.
Tavaly októberben indultak a nem mindennapi útra, azóta túl vannak Iránon, Pakisztánon, Indián, Malajzián, Jakartán, jelenleg Bali szigetén vannak. Innen készülődnek Ausztráliába hajóval, mivel ez a bőregér nem tud repülni.
Természetesen nem Jawa blokk vergődik a 800 kg-os súly alatt, egy Honda Transalp V2-es vízhűtésű erőforrását kapta a gép. Reméljük bírja majd a 70.000 km-es túra hátralévő részét, eddig ugyanis problémamentesen üzemelt.


A tervezett útvonal, mely már most hosszabb a tervezettnél, ezen ugyanis nem szerepel Thaiföld és az Indonéz szigetvilág bejárása

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...