Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Nemzetközi Női Motoros Nap

- 2012.04.29.

Habár a Nemzetközi Női Motoros Nap alapötlete mindössze arról szól, hogy ezen a napon minden motorozó nő – motortípustól, köbcentitől függetlenül - szálljon gépére és azzal menjen iskolába, munkába, vagy ahol éppen dolga van, a Csajokamotoron.hu közösségi és hírportál csapata a Pest Megyei Baleset-megelőzési Bizottsággal karöltve ebben az évben is több programmal készül a motorozó nőknek május negyedikére.
A Nemzetközi Női Motoros Nap alkalmából reggel 8:30-tól Vácra várják a motorozó nőket, ahol a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Baleset-megelőzési Bizottságának motoros rendőrei ingyenes vezetéstechnikai képzést tartanak számukra.
Idén egy napra esik a Nemzetközi Női motoros Nap a tűzoltók védőszentjének, Szent Flóriánnak az ünnepével is, a résztvevőknek, tűzoltó bemutatót is tartanak a helyszínen. Ugyanebből az alkalomból meghívást kaptak az eseményre a Wind & Fire tűzoltó motoros klub tagjai.
A budapesti helyszínen a rendezvényhez csatlakoznak a Budapesti Rendőr-főkapitányság motoros rendőrei is. A rendezvény célja: az egyre növekvő számú motorkerékpárral közlekedő nő segítségével a közlekedésben résztvevő többi személy figyelmének felhívása a körültekintő közlekedésre és a baleset-megelőzés fontosságára.

A hivatalosan bejelentett női motoros felvonulás pontos időterve a következő:
16:00-tól gyülekező a Váci út 13. előtt (Andretti Pizzéria). Regisztráció, ajándékcsomagok átvétele a készlet erejéig, mindenki a kávézó vendége a hókristályra, valamint a helyszínen kipróbálható lesz egy motorkerékpár szimulátor is.
17:00-kor a résztvevők köszöntése, tájékoztatás
17:30-kor a Csajokamotoron.hu 2012-es Jótékonysági Motoros Naptárának bevételét átadjuk a Magyar Mentőmotor Alapítvány képviselőjének
17:50-kor a résztvevők felveszik a vonulás alakzatát
18:00-kor elindulnak a következő útvonalon: Váci út – Nagykörút – Oktogon – Andrássy út – Hősök tere (pihenő, fényképezés) – Dózsa György út – Váci út 13.
A Hősök terén pihenő és fényképezés, majd nagyjából 200 rózsaszín léggömböt engedünk szélnek a balesetben elhunyt vagy megsérült motorosok emlékére
19:30 visszaérkezés az indulási ponthoz
20:00-kor a rendezvény befejeződik, innentől szabad program az Andrettiben. Mindenki a cég vendége 4 gombóc fagyira.


Eddigi hozzászólások

2012.05.06. 13:58
BD Sleepers írta:

Hú, csúcsszuper volt, amikor a motorosok és a Star Warsos vonulók a Hősök terén összetalákoztak. Micsoda csoportkép születetett. :D

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...