Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Tűzoltó motor és vízhűtéses Simson

- 2012.05.14.

A Szegedi motorkiállításon kiderült az is, miért nem jelent meg Mickey Rourke, és hogyan darabolható szét egy Opel Kadett egy motorral.
Nem mega-rendezvény ugyan, de azért minden évben találhatunk érdekességeket a Ghost’s MC Szegedi motorkiállításán. Ezúttal láthattunk Tűzoltó motor bemutatót, melynek egyik oldalára nagynyomású vízporlasztó, másik oldalára hidraulikus erővágó volt szerelve…utóbbinak egy szebb napokat látott Kadett látta kárát. Mindeközbebn a parkolóban a vízhűtésesre alakított Simson még 3.-ban is emelte az elejét, ezalatt láncfűrészt megszégyenítő hangot produkálva. A King Machine is hozott motorokat, itt volt például a Harley Davidson és a Marlboro Man filmből ismert chopper. Többen meg is kérdezték, hogy ez tényleg az a motor-e ami a filmben volt. Sajnos nem, mert ez csak egy replika de sebaj, jövőre Mickey Rourke-ból is lesz kiállítva replika.
A Streetfighter Fanatic tagjai 8 motort hoztak el, és bátran kijelenthetjük, hogy mindegyikért helyszíni tarkólövés járna egy KPM ellenőrzéskor. Volt még kiöregedett Jawa salakmotorból épített chopper, egy gyönyörű, Yamaha TR-1-ből épített cafe racer, és persze veterán motorok. A Jalapeno paprika evő verseny pedig már elmaradhatatlan része a kiállításnak, 6-an vállalkoztak az öngyilkos akcióra,  messziről nézve mintha egy csokor pipacs hajolt volna a paprikás tál fölé.

R

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...