Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


13. Harley-Davidson Open Road Fest

- 2012.05.22.

2012. június 6-án újra felbőgnek a motorok Alsóörsön! 5 napon keresztül várnak a szervezők minden kétkerekű rajongót.

Nézzük, milyen programokkal lehet elütni az időt a Balaton partján:
Szerda a beköltözésről szól, és a további 4 nap megalapozásáról. Fellép a Best of, Blues Company. Mindenki elfoglalja a helyét a kempingben, behűti a sört, élvezheti a nyarat.

A Fesztivál második napján több nagy hazai zenekar lép fel, köztük az Edda, a Tankcsapda, Deák Bill Gyula és még sokan mások. A Fesztivál területét a szebbnél szebb motorok, a sült hús illata, és a szabadság érzése keríti hatalmába.

A harmadik napon sem hagy alább a hangulat, sőt! Ezen a napon jól megfér majd egymás mellett a „Vidéki Sanzon”, azaz a Magna Cum Laude és az élő rock történelem, a skót Nazareth is.

Szombaton senki nem fog unatkozni az Open Road Festen. A reggeli után jöhet a motorok fényesítése, hiszen indul a motoros felvonulás a Balaton legszebb tájain át. A délutáni óráktól pedig újfent remek zenekarok lépnek színpadra, mint Ganxsta Zolee és a Kartel, az angol The Sweet, a glam-rock koronázatlan királya vagy például a Paddy & The Rats. Aznap déltől kezdetét veszi a hagyományos motoros felvonulás a Balaton part legszebb tájain. A felvonulás Alsóörsről indul, és ide is érkeznek vissza délután három órakor a motorosok. Minden résztvevő megmutathatja magát a kanyargó országutaknak, és tagja lehet a legnagyobb motoros találkozónak.

Vasárnap a 13. Harley-Davidson Open Road Fest utolsó napja. A vasárnap, mint mindig, a családoké. Délutántól a Megasztár sztárjai zenélnek, este pedig fellép a Balkán Fanatik és a Riddim Colony is. Majd hajnalban, miután az utolsó korsó sört is lecsapolták, egy kevés alvás, és reggel mindenki újra az országutakat szeli majd, hogy visszatérjen a szürke hétköznapokba.

 


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...