Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Zodiac Június

- 2012.05.27.

Elképesztő ajánlatokkal vár minket júniusban is a Zodiac, úgyhogy aki pár szokványos alkatrész cseréjén gondolkodik, mindenképpen vegye fontolóra az egyedi dizájn és csillogó elegancia jegyében ajánlott csecsebecséket. Az ár véleményem szerint mindenképp megéri, ha valaki jó minőségű, tartós és szép alkatrésszel szeretné valamiben mássá, egyedibbé tenni a motorját.
Cycle Kraft lábtartó trepnik, fék- és váltókar pedál szett. Darabonként is rendelhető, de persze a szett egyben néz ki igazán jól. Polírozott vagy fekete eloxált kivitelben kapható. Egyszerű a szerelése, könnyen illeszthető az 1984-86 között gyártott FLST Softail, FXST Softail, FLH, FLT Touring és FXSTD Deuce modellekhez. A szett ára mindössze 725 euro, Ausztriában 686, a németeknél 679 euróért lehet hozzájutni.
1966-1984 Shovelhead, 1984-1999 Evolution Big Twin és a 1999-es Twin Cam típusokhoz pazarul néz ki az ajánlott, állítható teleszkópborítás. 390 euróért ajándék, de a németeknél ez is csak 366. Odáig jutottam, hogy beszereztem egy Zodiac katalógust, feliratkoztam a hírlevelekre. Javaslom, cselekedjetek hasonlóképpen, mert ha minden hónapban nem is futok el ezer eurót elkölteni, rengeteg jó ötlet, forma- és stílusvilág ötlettel gazdagodom általuk.
Minden elérhető a Zodiac kereskedőkön keresztül.

(L)


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...