Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Minőségi sisakok, kiváló design ennyiért?

- 2012.05.29.

Szeretnétek alaposan meglepődni? Nekem nemrégiben ismételten sikerült, amikor Törökbálinton az RMC motorosboltban jártam.

Megérkeztek a tavaly óta forgalmazott bukósisakmárka, a THH 2012-es modelljei. Korábban már írtunk pár sort a tajvani cégről – már vagy 30 éve gyártanak sisakokat –, azóta a hazai üzletekben egyre több helyen találkozhattunk termékeivel!

Tovább szélesítették a kínálatot: a krosszbukóktól kezdve, a legegyszerűbb, biker nyitott sisakokon át, a nyitott és zárt, esetenként beépített napellenzős változatokig mindent megtalálhatunk. A forma és a kidolgozottság teljesen rendben van, a technológia korrekt: kompozit és ABS héjszerkezetek biztosítják a fej védelmét. A designerek nem tétlenkedtek a „tengeren túlon”, 2012-ben számtalan új dekorációval találkozhatunk! A THH sisakokon kiváló minőségű, fényezett-lakkozott dekorációt találunk, amelyet eddig szinte csak a nevesebb márkák kínálatában szerepelt.

Amikor az árcédulára téved a tekintetünk, akkor ér ám az igazi meglepetés! Hogy egy kedvedre való, mutatós THH sisak a Tiéd lehessen, nem kell egy működőképes jármű árát bukósisakba fektetned! Itt ugyanis a tizenezres (esetenként tízezer alatti) árkategóriáról beszélünk, amit – a sisakokat látva és kézbe véve – még véletlenül sem gondolna senki. Ráadásul, ezért az árért olyan, manapság már elvárható kényelmi tulajdonságokat is megkaphatunk, mint az egyenletes, hatékony szellőzés, a könnyen kivehető és mosható, antiallergén bélés, a cserélhető arcpárnák vagy a karcálló és páramentes, szerszám nélkül levehető plexi.

Most itt feszítek az új, velocity-mintás bukómban a motoromon és némi kárörömmel nézem, amint a haverok majd megpukkadnak az irigységtől! Szóval, csak ajánlani tudom, hogy ha időtök engedi, és valami jót akartok magatoknak venni, minél előbb induljatok el valamelyik RMC Motor értékesítési pont felé!


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...