Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7276 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Figyelmetlenség, vagy a jobbkormány?

- 2012.05.30.

Egyelőre nem tudni miért kellett 3 magyar motorosnak meghalnia Lengyelországban. A legújabb hírek szerint a személygépkocsi vezetőjét kihallgatták, de nem vették őrizetbe.

Azonosították a lengyelországi magyar motorosbaleset áldozatait, akik budapesti lakosok voltak - erősítette meg hétfőn az MTI értesüléseit Kónya Katinka varsói magyar konzul.

A Krakkó-Zakopane útvonalon fekvő Lubien település határában a szabályosan közlekedő tíz fős magyar motoros csoporttal frontálisan ütközött egy brit rendszámú, jobbkormányos Volkswagen Polo, amely átfutott a szemközti sávba. Az egymás mögött haladó, Szlovákiába tartó magyar csoport első motorjának vezetője, egy 44 éves férfi és utasa, egy 40 éves nő - egy házaspár -  a helyszínen életét vesztette, a harmadik áldozat, egy 58 éves férfi hajnalban a kórházban halt meg. Egy magyar sérültet, a harmadik áldozat 58 éves feleségét a nowy targi kórházban ápolják, állapota már stabil, de mivel gerincsérülése van, egyelőre nem szállíthatják haza.

A mentőakciót vezető tűzoltóság szerint a balesetben három motor felborult, közülük kettő erősen megrongálódott. A halálos áldozatok a motoros csoport legelején haladtak. A baleset halálos kimenetelében nemcsak az ütközés hanem a keletkező erős tűz is közrejátszhatott. A két utolsó motorkerékpárt sikerült időben lefékezni, így a rajtuk közlekedő négy személy épségben úszta meg a balesetet és a konzul szerint már el is hagyták az országot.

(R)

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...