Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Moto Guzzi V7 plusz 12%

- 2012.06.05.

Százalékban mérhető teljesítménynövekedést jelent a V2-es motorok megújítása a Moto Guzzinál. Nagyjából 70 százalékban teljesen kicserélődött az új V7-es motorjuk a korábbiéhoz képest, eredményképpen pedig 12 százalékos teljesítménynövekedést jelentenek a módosítások. A nyomaték is emelkedett kerek tíz százalékkal, csökkent a fogyasztás, és mérséklődött a káros anyagkibocsátás is. Az új színsémák, az új kialakítású tank és a korábbinál osztályokkal könnyebb kerekek mellett a V7-es az eredeti nagyon jó tulajdonságát is megőrizte, vagyis egy remek, túrázásra maximálisan megbízható motorkerékpár maradt.
A V7 tehát modernebb erőforrással büszkélkedhet idéntől, ami nagyobb kompressziót, újragondolt benzinbefecskendezési-rendszert és motorvezérlő elektronikát is jelent.
Emellett még közel kétszáz kisebb-nagyobb alkatrészt átdolgoztak, így a kéthengeres erőforrás már 51 lóerőt présel ki magából. A V7-es család három tagból fog állni, még az idén a kereskedésekbe kerül a sztenderd V7 mellett a V7 Special és a V7 Racer is.

   (L)


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...