Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Vashengerrel Közép-Ázsiába

- 2012.06.09.

Az ideális túramotor sokféle lehet, de egy biztos: Nem 43 éves és legfőképp nem merevvázas.

Roland - akit már megismerhettetek a Wild hasábjairól – június 12.-én újabb utazásra indul, ezúttal Kazakhsztánba és Kirgizisztánba. A következőképpen foglalta össze a mostani 2 hónapig tartó 16000 km-es túra lényegét:

Ez egy akciós árú „all inclusive” nyaralás lesz. Filléreket fogok költeni, és az ár szinte mindent tartalmaz majd. Egy ukrán és egy kazah motorostalálkozóra is ellátogatok majd, megnézem az Aral tó hűlt helyét, és ha szerencsém van a Baikonur-i űrállomásra is bejutok. Kirgizisztánban 4000 méteres hágókra mászok majd fel, lefelé menet pedig a dobféket taposva megbánom minden bűnömet. Felfedezem a hun sziklarajzokat Csolpok-Ata-ban és megismerem a helyiek ősi életformáját. Rendkívül egészségesen élnek, a reggelt egy pohár friss kecsketejjel kezdik, és csak utána jön a vodka. Megnézem a kevesek által ismert Charyn Canyont, ami a Grand Canyon keleti testvére, majd  Szemipalatinszkban megmártózom egy atombomba-tölcsérben kialakult tóban. Onnan már csak 8000 km van hátra hazáig Oroszországon keresztül. 
A felkészülés már hónapok óta tart, 3 vízumot kellett csináltatnom, meg jópár tartalék alkatrészt is beszerezni. Tudom hogy az Ultra Derm napi társam lesz túrám során, de mivel már 7 éve van nálam ez a motor, mindent kicserélek 10 perc alatt. Ha valami hiányzik, legfeljebb kölcsön veszem a július 15-én indítandó Szojuz rakétából.  

R

 

 

 


 


Eddigi hozzászólások

2012.06.10. 18:05
cszolim írta:

Le a kalappal !!!!! Jó utat!

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...