Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Superrally Németországban

- 2012.06.19.

A pünkösd csak egyet jelenthet egy valamire való Harley fanatikusnak. Irány a templom. A Superrally egy nagy nyitott templom, a misét az FH-DCE celebrálja, a zenét pedig többezernyi kétsípos orgona szolgáltatja.    

De hol is rendezik ezt minden évben? FH-DCE, vagyis a Federation of Harley-Davidson Club Europe rendezvénye minden évben más-más európai országban kerül lebonyolításra. A dátum mindig a pünkösdi hétvége. Az eredete és a történelme csakis Tolkien mesevilágának összetettségéhez hasonlítható. Annyi bizonyos, hogy valamikor 1973 és 1975 között történt, de máig nem tisztázott hogy vajon Hollandia, Franciaország, vagy Belgium rendezte az elsőt.

Ez egy igazi mega-találkozó általában 10.000-et meghaladó számú motorossal és rengeteg zenekarral. Az is hagyománnyá vált az évtizedek alatt, hogy főként tribute band-ek játszanak, idén közel 20-at sikerült csokorba szedni belőlük. Led Zeppelin, Lynyrd Skynyrd, ZZ-Top, Dire Straits, és a világhírű magyar Kiss Forever Band, csak hogy a legismertebbeket említsük. A 75 Euros jegy nem olcsó, viszont a szórakozás garantált, a Ballenstedt-i repülőtér kifutója ezúttal dragpályává alakult. Vezetett túrák indultak a szélrózsa minden irányába, és ha mindez nem lett volna elég, a részvevők közt kisorsoltak egy Sportstert is.  

R



Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...