Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Motoros vezetéstechnikai képzés Győrben

- 2012.07.24.

2012 július 21-én  az esős idő ellenére mintegy 20 motoros vett részt a Route 82 Motoros Túraklub szervezésében tartott ingyenes motoros vezetéstechnikai képzésen az ETO Parkban.

Kocsis Attila, a Túraklub elnöke kifejezetten örült a szakadó esőnek, hiszen ritka alkalom, amikor ilyen körülmények között biztonságosan gyakorolhatják a motorozás mesterfogásait a motorosok, hiszen az úton sem mindig lehet megállni és megvárni míg eláll az eső. A képzésen így a résztvevők ebben a környezetben is elsajátíthatták a közutakon oly gyakran előforduló vészhelyzetek felismerésének és kivédésének technikáit.

A motorosok a rövid bemelegítést követően két csoportban, kezdő illetve haladó képzésen vehettek részt, melyet a GY-M-S Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedési Baleset-megelőzési Bizottságának támogatásával két nagy tapasztalattal rendelkező motoros rendőr, Tabi Sándor és Dénes László vezetett. A 9:30-13:00-ig tartó tréning végén a motorosok bár fáradtan,az esőtől kívül, az izzadságtól pedig a motorosruhák alatt teljesen átázva, de hasznos élményekkel és tudással gazdagodva indulhattak haza. Az eső miatt pedig senki sem panaszkodott!

A rendezvény során ugyan többekben felmerült, hogy a kialakított pályákat az ő motorjukkal nem lehet teljesíteni. Ekkor viszont oktatónk maga bizonyította a motorok alkalmasságát, illetve a motorosok technikai tudásának hiányosságait, esetenként úgy is, hogy a motoros utasként vett részt a bóják kerülgetése során. A rendezvényt az ETO Park vezetősége nagy örömmel fogadta és segítette, a GY-M-S Megyei Kormányhivatal Közlekedési Felügyelősége pedig a szükséges felszerelésekkel, eszközökkel támogatta, melyekért Kocsis Attila ezúton is köszönetét fejezi ki.

A Route 82 Motoros Túraklub a következő vezetéstechnikai tréninget, melynek során az utassal illetve utasként történő motorozás titkaival ismerkedhetnek meg a motorosok, 2012. augusztus 25-re tervezi. Aki érdeklődik az újabb képzés iránt, kövesse figyelemmel a Túraklub honlapját: www.ahmmbk.hu vagy www.route82.uw.hu



Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...