Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Erős augusztusi Rockélet!

- 2012.08.16.

Kihalt a főváros, mindenki fesztiválozik, nyaral, a szórakozóhelyek egy része üzemen kívül van, azért ami a Rockéletet illeti, megtesznek mindent, hogy megmutassák az összes fontos eseményt Budapesten és vidéken.

A Zöld Pardon frissen ocsúdván Sziget alatti álmából jobbnál jobb fellépőkkel vár mindenkit, például a 30Y-nal vagy a címlapon trónoló Road-dal, akik augusztus 25-én lépnek fel egy új csajbandával, a Dorothy-val. Aztán kicsit narcisztikus habitussal erősen propagálják a saját születésnapi partijukat, de hát ha egyszer olyan jó lesz, muszáj mindenkinek tudni róla. Jóféle márkák (DC, Everlast, Fred Perry, Lonsdale, Martens, Zipz Shoes ) termékeit lehet majd 20% kedvezménnyel megvásárolni + három színpadon három zenei műfaj vár mindenkit INGYEN szeptember 8-án a Dürer Kertben a III. Rockélet Születésnapi Party keretén belül.

A Road-ból Máté nyilatkozik egyet a közelgő buliról, a Hollywood Rose-ból pedig Viktor mond egy pár szót az I. Hollywood Rose Táborról. A Tajtiból ezúttal egy nagyon jól sikerült Les Paul kópiát hoztak el, a jazzrovatban az új Mike Stern lemezről áradoznak. Továbbra is erősen ajánlják a SZIN-t meg az érpataki Zsindelyes fesztivált, a CLUB 202/Rocktogon oldalukon pedig az AB/CD és a Szekeres/Barbaro Wurlitzer egy-egy buliját. Meg ajánlják magukat is: a www.rockelet.hu-n újabban naponta többször frissülő képes hírekkel hivalkodnak, tessék megtekinteni.


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...