Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Újra monumentális Miss Saigon szabadtéren!

- 2012.08.21.

A tavalyi soproni szabadtéri premier után idén Bajára utazik a Budapesti Operettszínház csapata, ahol a "Csodálatos Baja" programsorozat keretén belül adják elő Schönberg és Boublil szuperprodukcióját, a Miss Saigont.

Az Operettszínházban nyáron sincs megállás! A Szépség és a Szörnyeteg németországi turnéja után augusztusban Bajára települnek a művészek és a stáb, ahol a legendás Miss Saigon előadást láthatják a nézők 24-én, 25-én és 26-án este, a Szentháromság téren. A szabadtéri produkciót nagyon várják a színészek és a műszaki stáb egyaránt.

Dolhai Attila és Vágó Zsuzsi

Somfai Péter, a produkció technikai igazgatója és világítástervezője kollégáival együtt már hetek óta a bajai előadások műszaki előkészületeivel foglalatoskodik. "Baján egy csúcstartó színpad épül fel, csúcstechnikával! 1400 négyzetméteres, melynek közepén található a 150 négyzetméteres forgószínpad. A világítást számítógép által vezérelt robotlámpákkal oldjuk meg, 50 projektor és 240 reflektor is szerepel a technikai eszközök között. A díszlet, a jelmezek, a hang és a fénytechnika 18 kamionban utazik a helyszínre, ahol a színpad építésén 100, üzemeltetésén pedig 60 technikus dolgozik - elsősorban az Operettszínház stábjából. A látványos produkcióban 2 helikopter is részt vesz."

A Budapesti Operettszínház művészei tehát legközelebb augusztus 24-25-26-án láthatók Baján, a gigantikus szabadtéri Miss Saigonban, KERO rendezésében!


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...